Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
stfx
aktív tag
Nincs valakinek 21 CS:GO kulcsa kolcsonbe pentekig? Fedezetnek tudok adni PUBG gamescom ladakat.
-
MrSealRD
veterán
Eladóvá vált néhány gép alkatrész:
Intel Xeon L5640
Nvidia Quadro FX 580
Dell DH-16ABS CD és DVD íróMondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz HoldChore #80456 üzenetére
Két topikba szoktam beszúrni ha van valami hirdetésem. Pécs topikba azért mert 7 évig ott éltem...néha járunk arra és még mindig otthonomnak érzem a helyet... Bedobom a hirdetést hátha kell valakinek pont valami...az is lehet, hogy az illető jár BP-n valamikor. De a szállítás sem egy ördöglakat téma... Nem gondolom, hogy ezért meg kellene szólni bárkit is...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nesa
veterán
Nincs valakinek eladó Nfs mw 2012 PC re?
Keresek még DDR2 2gb memóriát.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Janoska26 #80450 üzenetére
azért ezt nem kellene
akinek aktuális úgy is ír
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Topikgazda
válasz zsolt19900 #80463 üzenetére
jóvanna, de írd be nyugodtan ha egyszer beírod nem számít reklámnak
-
HoldChore
tag
válasz MrSealRD #80457 üzenetére
Ne jó a logikád.
Ennyi erővel mindenki mindenhova beszúrhatná a hirdetését, ahova lelki kötődése van. Értelmét vesztené a topikok területi behatárolásét jelző szavak.
Azért keresünk tárgyakat itt, és kattintunk rá, mert feltételezzük, hogy közel van és így jutunk hozzá. Ismerjük a postát is és akkor a hardveraprón keressük."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Exian
addikt
Van egy androidos telefonom. Régi vacak, de a célnak megfelelne. Egy a bibi, a Wifije valamiért elszállt. Nem lehet bekapcsolni. Pontosabban bekapcsolásra nem történik semmi.
Vannak itt telefon-hardver szakik? Lehet csinálni vele valamit? Gyári állapotra való visszaállítás nem segít, utána sem megy a wifi. De ettől még talán lehet, hogy csak szoftveresen van gondja?!
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
A SportsDirecten továbbra is tart a MINDEN termékre vonatkozó 20%-os kedvezmény, ha APP-on keresztül történik a rendelés leadása. Múlt héten rendeltünk hárman, holnap jön meg. Ha azóta megjött a kedvetek, adhatunk le ismét rendelést. Keressetek priviben, ha érdekes lehet. Üdv!
-
zsolt19900
őstag
Beteszem link formájában, hogy a mobilneteseket ne egye feleslegesen
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Exian
addikt
Van egy régi Weller pákám, 24V 50W. Ehhez keresek eladó trafót. A pákának banán dugós csatlakozója van. Hátha van valakinek...
-
rnrn
aktív tag
válasz zsolt19900 #80473 üzenetére
Eccsakegy kérdés... Ez úgy működik, hogy fel kell hívni valakit a számok egyikén, szt elbúgyni ékes hangon, micceretnék rendelni? ÁSZF pl.? Eccóval, hol lehet többet megtudni a szolgáltatásokról?
-
zsolt19900
őstag
úgy is működhet ill. úgy is működhet, hogy fbn ránk keresel (@faragoszolgaltatohaz) és úgy is működhet, hogy ha éppen Magyarszéken jársz betérsz az irodánkba de általában járkálok Pécsre, így az is működhet, hogy elviszem egy megbeszélt helyre
zárójelben írom, hogy gondolom nem kell ecsetelnem, ha esetleg mégsem passzolna a rendelt alkatrész, akkor mennyivel egyszerűbb velem összefutni és visszaadni, mint oda pk ill. szállítási költség mellett visszaküldeni
de mond nyugodtan, hogy mit szeretnél megtudni a szolgáltatásról és nagyon szívesen tájékoztatlak
a 440es végű szám az enyém, ott tud(tok)sz rendelni, kérdezni érdeklődni
illetve mindenkinek szíve joga onnan rendelni ahonnan, csak néha azért jobb nem egy automatától rendelni -aki esetleg még ki sem igazít, hogy ezt a szűrőt máazé ne, hanem helyette 100ft tal többért van azért nevesebb darab stb-
és persze mindenkinek szíve joga, hogy honnan és kitől szerzi be a dolgokat valaki azt szereti jobban, valaki a helybélit, a döntés az Övé
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz HoldChore #80468 üzenetére
Ez nem logika volt, hanem egy szubjektív magyarázat... Nem kell egyetérteni vele. Lehet, hogy másnak sem tetszett, de el tudott menni mellette. De neked feltétlenül be kellett szólni. A következő mi lesz, ne olvassam a topikot, mert már nem ide szól a lakcím kártyám?!
Ráadásul nemrég üzleteltünk is és a kommunikációd alapján nem volt problémád...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
-
őstag
Köszönöm. Megvannak a 40%-os Philips kódok.
Más: Van egy Moulinex Sensoexpress kenyérpirtónk. Kb. 15-20 éves lehet, eddig tökéletesen működött, de az egyik oldala kezd gyengülni. Mivel lényegében naponta van használva, ezért ragaszkodnék valami hasolóhoz, mert bevált. Annyiban más, mint sima kenyérpirítók, hogy nem vékony szálak vannak benne (korábban mindig az szakad el a régieknél), hanem egy vastag cső. Ha jól tudom akkor halogén cső a neve, de lehet eléggé rosszul tudom. Lehet még ilyen kivitelű kenyérpirítót kapni?? A neten keresve nem találok semmilyen erre vonatkozó jelölést a kenyérpirítóknál. Ha kell, akkor fényképet tudok felrakni.
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #80482 üzenetére
Szerintem is, de nem kicsit, nagyon. Persze neki is meg lehet a véleménye, amivel meg nem kell egyet érteni. Én sem értek egyet vele. Nekem akár majdnem jól is jött volna az egyik alkatrész.
-
zsolt19900
őstag
Eladóvá vált kihasználatlanság végett MTB kerékpárom
könnyű alu váz, V-fékek, első lockolható teleszkóp, Deore LX szettel
Egy kép róla de priviben emailcímre tudok küldeni többet, mivel "körbefotóztam"
irányára: 75k, szállításban tudok segíteni Komló Pécs vonzáskörzetében
-
dunc
nagyúr
válasz zsolt19900 #80484 üzenetére
Jó kis gép! Decatlon saját márka?
-
-
zsolt19900
őstag
neeem, ezt pár évesen felújítottam vásároltam egy kerékpárüzletben Pécsett, csak mivel időm nem engedi -tavaly is 1-2x használtam- így inkább eladnám
de köszönöm szépen
-
HoldChore
tag
válasz s7evcsenko #80482 üzenetére
Szerintem nem. De nem akarom ennél részletesebben kifejteni már Max. segítségnek még ezt: Téma: Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
-
HoldChore
tag
Pedig zavar valakit. pl. engem. Legyünk már következetesek.
Ha te a pécsi topikot böngészed máshonnan és az Pécsről kéred a postát, azzal mi baj lenne?
Nem megy át az üzenetem, vagy mi van?
Nyilván a győri csoportban hirdetett győri cuccot én is postán kérném. De nem ott keresek, hanem a Hardveraprón. Baromi jól kitalálta ezt a Prohardver. Ott lehet hirdetni országosan"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
mormota
senior tag
Kit érdekelt a j. goldenlane - csillagok szikrái könyv? Végre megszereztem. A sorozat többi része is elérhető ha kell
[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
-
mormota
senior tag
napnak fénye
holdnak árnyéka
csillagok szikráiigazából azonos univerzumban játszódik, adott szereplői körrel, azonos főhőssel, aki új kalandokba vág
a sorozat 96%on áll a molyon, amely elég jónak számít...
az első két kötetet olvastam, nagyon bejött a stílus, ÉS magyar a szerző csaj.
a többi könyvét is beszereztem, és eddig talán 1 vagy max 2 kivételével nagyon belevágott a stílusomba.
amellett pedig, hogy 300+ oldalas könyvekről van szó észre se veszi az ember, hogy végigért rajtuk[ Szerkesztve ]
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
válasz samu2062 #80499 üzenetére
Köszi, ez mondjuk más fajta, mint amit mutattam, de akár jó is lehet. Azt ismét jelzem, hogy nem arra kell, amire kitalálták Nekem kis táska zárásához kell:
A gyors és egyszerű nyitáshoz ez a fajta cucc a legjobb. De használtam már olyat is, amit mutatsz, csak macerásabb. De tartalékba jó lehet, mert az a gond, hogy rendszeresen elhagyom ezeket Meg a gyerekem is le szokta varázsolni, aztán eltünteti... Ez ami most rajta van, ezt lőttem a vásárban 50 Ft-ért
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VMware
- Hardcore café
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest