Új hozzászólás Aktív témák

  • fudi2002

    veterán

    Társas lét:
    Jómagam fiatal vagyok, de arra jöttem rá, hogy rengeteg marha szaladgál elvileg élettapasztalattal, megfelelő korral. Előző lakás amiben laktunk korábban, 20 fős. Közüzemi tartozás hegyekben, többszöri felszólítás a szolgáltatóktól, nav felé továbbított tartozás, hadd ne soroljam. Még mielőtt ezek nyilvánosak lettek, 4 évvel ezelőtt összehívtam szabályosan egy lakógyűlést, ugyanis tudomásomra jutott és utánajártam hogy már akkor bődületes pénzek hiányoztak. Lakóközösség fele megjelent, kb 1 ember állt mellém.
    A csavar:
    -hivatalos dokumentumokra közlik, hogy ez hülyeség mert ők befizették a közös képviselőnek. (nem értették meg, hogy az nem fizette tovább, majd polgári per stb)
    -következő közli, hogy ez hülyeség, amúgy is nem volt eddig sem gond
    -következő, nem is értette miről beszélek.

    Ezek felnőtt, elvileg régóta "felnőttként, magukról gondoskodó emberek/családapák/családanyák/hozzátartozók".

    Az se tűnt fel, hogy egy függőlépcsőházas társasház (nem kell állvány stb) csak első oldali festése a kképviselő szerint miért 1,2 Millió ft. Akkor is én voltam az utolsó tahó, hogy miért ütöm bele az orromat, ha már egyszer ez mindenkinek megfelel.
    No itt döntöttem el, hogy családi házat fogok venni, megvettem.
    Ennyi marha között élni büntetés. A parkolási részére nem kívánok kitérni, egy külön oldalas hozzászólás lenne...

    UI: hogy teljes legyen a történet, 4 évvel később, most feljelentés történt a kképviselő ellen, kb 4 milla amivel eddig nem tud elszámolni, a kedves lakóközösség pedig most kifizeti újra amit már kifizetett egyszer, majd polgári peres úton a kképviselőn számonkérik.

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.

Új hozzászólás Aktív témák