Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz detroitrw #44261 üzenetére

    Adhatsz hozzá több kártyát de neked kell fizetéskor "lépkedni" hogy melyikről menjen a pénz. A kártya érvényessége eltárolódik amikor hozzáadod és addig fizethetsz vele amíg a bankod nem érvényteleníti.
    Ha egy rendszeres fizetést megadsz a PayPal-on, akkor csak az lényeg hogy fizetéskor legyen elérhető pénz valamin, de azt vedd figyelembe, hogy devizaváltás beállítását csak arra a kártyára jegyzi meg, amellyel fizettél és előfordulhat ha közben "eldobtad" hogy a másikról már PayPal devizaváltással viszi a pénzt.
    Már nincs az, hogy te előre megadod fixen hogy a bank vagy a PayPal váltson, minden fizetésnél állítanod kell. Már csak a rendszeres fizetésnél tárolódik el az adott bankkártyához.
    Persze ha az adott hely nem igényli azt, hogy bankkártya legyen a háttér pénzforrás akkor az egyenlegen kell lenni pénznek, kártyára nincs szükség.
    Én egyébként a "stabilabb" 3-5 év érvényességű netkártyákat ajánlom mert azoknál te szabályozod a költhető pénzt, így védve vagy azzal is, az eldobható kártyának nem igazán van különösebb haszna, főleg ha erős hitelesítéssel is fizetünk. Ha meg rendszeres, havi előfizetéses valami akkor miért jó minden alkalommal más-más kártyával fizetni?
    Eldobható kártyaszám, eldobható telefonszám, eldobható személyazonosság formáció esetén bennem kétségek merülnek fel. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák