Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    PayPal-ról TransferWise számlánkra $ küldés konverzió nélkül

    Azt mindenki tudja, hogy magyar PayPal regisztráció alapvetően forint alapú, forintot lehet az egyenlegre utalni, feltölteni és a különböző deviza egyenlegeken lévő összegeket a PayPal árfolyamán forintra konvertálva tudjuk saját bankszámlákra kiutaltatni.
    Azt kevesebben tudják, hogy még egy bankszámla hozzáadható, amely USA és $ alapú számla lehet. Itt szoktunk megakadni, mert honnan is vegyünk ilyet.
    Van rá megoldás.
    Ha sok $ van a PayPal egyenlegen és nem a PayPal-al akarod elkölteni, akkor van lehetőség rugalmasabban kezelni ha egy Trasferwise regisztrációt csinálsz.
    Náluk lehetőség van USA bankszámlaszámot is igényelni a több pénznemű számla funkcióval, a megkapott USA banki adatokat a PayPal-on megadva (bankszámla hozzáadás és ott a Country United States állítással) lesz lehetőség arra, hogy a Withdraw funds menüponttal arra a bankszámlára át küldd a $ egyenleget, úgy, hogy semmiféle konverzió nem fog történni.
    Azután már bárkinek elutalhatjuk, az ingyenes Mastercard kártyával el is vásárolhatjuk.
    Az, hogy mi ez a Transferwise, itt röviden az általuk írt ismertetőket át lehet futni, bővebben az oldalukon.
    Illetve van Prohardver topik is.

    Fontos! Az USA bankszámlaszám igényléséhez fel kell tölteni jó minőségű képként a személyazonosító igazolványunk mindkét oldalát (lehetőleg jpg kép formátumban. Egy képet célszerű összehozni.

    Ki van próbálva, működik.

    A leírás itt tekinthető meg.

Új hozzászólás Aktív témák