Új hozzászólás Aktív témák

  • kissgy04

    tag

    válasz cocka #1702 üzenetére

    Köszönöm mindenki hozzászólását.

    (Kicsit hozzászólásod nekem nem világos, de valszeg mert nem értek hozzá. A sztorit megpróbálom pontosítani. Lakossági folyószámlaszerződést kötöttem anno, és visa electron kártya változatot választottam. Rá kb 1 évre nagyobb intéznivalóm támadt az OTP-ben és kötöttem elektronikus számlacsomagszerződést. Megkötöttem és kaptam egy Maestro kártyát is. Ezt követő évek valamelyikében regisztráltam magam a paypalon és megadtam a Visa Electron kártyám szükséges adatait és sikerült a vásárlás paypalon át.

    Most két hete küldték az új visa electron kártyámat [mert a korábbi lejárt], és megint paypalon át kellene fizetnem, de elgondolkodtam azon, hogy most már hogy a hozzátartozó számlán nagyobb összeg van, nem akarom az új kártya adatatait kiadni, helyette használnám az elektronikus számlacsomagot és az azzal adott Maestro kártyát. Utánaolvastam és az jött le, hogy nem fog menni, de azért megkérdeztem itt is.)

    Valószínűleg az általad említett Web Kártya Számla és hozzá tartozó fizikailag legyártásra nem kerülő webkártya megoldást választom, és lemondom az elektronikus számlacsomag szerződésemet. A lényeg, ami fontos nekem, hogy paypalon történő utalásnál a fizetendő összeg vagy max vmivel több legyen, ne pedig a banknál lévő teljes pénzem. (Lehet, hogy paranoiás vagyok :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák