Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Badlof2k #28510 üzenetére
Én csak azt mondtam, hogy bűntudat nélkül lehet skippelni, nem azt, hogy szar lesz, vagy mindenki megbolondult, aki ezt tolja. Írtam is hogy az alternatív köveket meg kell majd venni kéz alól, mert amúgy elég jók. Én személy szerint már nem tudnám végigjátszani ezt az npc fejlesztgetést, főleg úgy, hogy várhatóan limitáltabb mennyiségű coin lesz, szóval atlaszt kell min-maxolni ahhoz, hogy nagyjából folyamatosan tudjunk heistezni. Azért számoljuk bele, hogy ez ez nem heist liga lesz, nem lesz minden mapen ligamechanika. Grand Heisthez eddig is eltartott egy darabig összeszedni a coinokat, most nem tudom mennyire sikerül belőniük a droppot, de nem számítok arra, hogy napi 3 GH-t mehessen az ember. Gondlom delvhez hasonlóan majd scarbokkal, meg azok farmolásával kell majd trükközni, ha erre akar koncentrálni az ember.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
freddirty
senior tag
válasz Badlof2k #28510 üzenetére
Szerintem tök jó az hogy bekerül a heist. Aki akar az bemegy a liga specifikus itemekért, aki meg nem az meg majd annak örül, hogy 10 c-ért vesz majd 400 szöget ami elég lesz jó sokáig.
Az exa elértéktelenedésnek nem teljesen értem, hogy akarnak gátat vetni mert nem heisteztem. De Chris vmi olyat mondott, hogy a currency-s blueprinteket amit mindenki fossil/beast másolgatott továbbra is lehet másolni, de másolás után majd megint "reveal"-ozni kell. Bármit is jelentsen ezfred
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs