Új hozzászólás Aktív témák

  • Nordic

    Közösségépítő

    válasz VWendigo #5081 üzenetére

    Nem hiányoznak a mellék-questek A4-ből, van azok nélkül is rengeteg fu/újdonság/szivatás :D

    Érdemes a most megjelenő kiegkor belefogni a játékba teljesen kezdőként?
    Diablo 3-at tolom, csak most a 2.3 patchig nem sok kedvem van aktívan játszani vele.
    A shopban azokat a pontokat csak valódi pénzért lehet megvenni, vagy a játékban is lehet szerezni?
    Van valami erősorrend a karik között, hogy mivel érdemes kezdeni a játékmechanika behatóbb ismerete nélkül?

    Sheol: Attól függ... Persze érdemes belekezdeni, de több mint valószínű, hogy csalódást fog kelteni, ha olyat vársz mint a D3. Itt semmi sem fogja a kezedet, és több mint valószínű, hogy az első karid el lesz rontva. Ezt a játékot meg kell tanulni, mi mivel jó, melyik skillgemek mely support gemekkel jók, hogyan használd a currency itemeket, melyik boss ellen mi a jó taktika, stb. Egy-egy karakter még akár komoly számításokat is igényel, hogy a lehető legoptimálisabban építsd meg. Ha belekezdesz, teljesen el kell tekinteni a D3-tól, mert ez teljesen más(nem casual barát játék).

    A pontokat shopban csak valódi pénzért szerezhetsz, vagy olykor-olykor valamilyen játékért/versenyért. Viszont teljesen játszható a mikrotranzakció nélkül is, előnyöd nem származik belőle, mivel ezek csak skinek. Ha meg beszippant akkor is max stashtab-eket kell vásárolni, azok meg akciózva elég olcsók szoktak lenni.

    Erősorrend nincs a karik között. A különbség maximum annyi, hogy máshol van a start a skilltreen, meg más skillgemeket kapnak quest reward-ként.

    Javaslom keress valami egyszerű buildguide-ot startra, mondjuk egy static strike/ice chrash maraudert/rangert, Vagy egy tornado shot rangert, azokkal egyszerű is haladni, meg megtanulhatod az alapokat is. Castert nem ajánlom kezdésre, mert azok kicsit bonyolultabban, meg eléggé papír karakterek, nulla defense-el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák