Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #31601 üzenetére
Doedre? Sokan ott hullanak el. Én egyelőre act2ben vagyok óvatosan haladok, gladiator frostblades, doublestrike, amíg nincs cyclone... így is volt pár szitu amikor a gyors altf4 mentett meg... kemény.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
félisten
-
BoneDragon
veterán
válasz Plazmacucci #31604 üzenetére
Ez fix, vagy ez is sorsolas alapon megy, hogy random 100 ember kaphat? Nem nagyon neztem utana.
Tegnap en is inditottam egy karit es elfelejtettem, hogy ez hard mod es az elso pack begyalult. -
félisten
-
brunnehilde
senior tag
Amikor még Hillockon se jutsz át. Harmadik próbálkozásra is simán lecsapott a vén fószerral. Kicsit se idegesitő.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #31606 üzenetére
Biztos ez a fix? Én pont fix cumó hiánya miatt nem kezdtem bele. Félreértettem volna valamit?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
félisten
-
la_cc
addikt
-
félisten
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #31611 üzenetére
Nincs idegzetem a HC-hoz, meg nagyon sokat órát beletoltam az ulti első 3 hetében, részemről off a game egy darabig. Talán az új liga megmozgat megint.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
dante3
addikt
Nah Act3, kíváncsi vagyok meddig maradok életben
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Edge
veterán
válasz dante3 #31613 üzenetére
Detto, egyelőre nekem ezek a taktikák váltak be:
- túlszintezem magam egy olyan területen ahol adott actban a legmagasabb a mob lvl
- ultikat skippelem egyelőre
- boss harcoknál decoy totem
- skilltreen allres és life nodeok előnyben
Perzse így nagyon lassan haladok reményeim szerint a lvl50 legalább meglesz talán a 60 is.Van egy arc aki tenap letolta a8 sirust nagyon durva...
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Asszem nekem vege a gauntletnek, imexile elvitte a legnagyobb piiiiznyeremenyt, mar nincs is ertelme jatszanom, pedig olyan közel jartam mar! (Act3 xD) na joo nem, azert meg act3 bossig elmegyekhogy aztan ott lehaljak.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
félisten
-
dante3
addikt
válasz Plazmacucci #31619 üzenetére
38 voltam
-
félisten
-
dante3
addikt
82%-al ugrottam neki, próbáltam a resiket az aktuális bossokhoz igazítani, itt sajnos figyelmetlen voltam! Pont alatta álltam amikor levágta a földre azt a lightninges kört. Egyhitelt vele, csak 1.2k hp-m volt...
-
félisten
Úgy rúgtam le dominust mint a legót. Miért játsztok meleet, de tényleg
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #31624 üzenetére
milyen build + skill, hányas lvlen mentél neki?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Plazmacucci #31626 üzenetére
Gondoltam blastrain deadeye lesz amit játszok, de 3 mirage archerrel is elég hurka a damage. Nincs currency átspecelni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Edge
veterán
dominust lenyomtam
kicsit over levelingeztem lvl40-en mentem neki 1,5k lifeal, uncapped 121 lightressel, de kellett egy immun bleeding poti is mert a 2nd phaseben bizony durván bleedelt, 1x majdnem kinyírt bleed + tarkón vágott de pont el tudtam sütni egy enduring cryt azt vissza townba, utána meglett. decoy totem hasznos nagyon még mindig.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #31629 üzenetére
én is lassan haladok, sztem ha meglesz 50 már elégedett leszek
-
félisten
-
Edge
veterán
válasz Plazmacucci #31631 üzenetére
áhh a4 piety kinyírt, volt allres capped, 50%block, 1.8khp, 120liferegen bleed poti, decoy totem, de 1 hitelt azzal a sugárnyalábbal, még overlvled is voltam lvl45... ennyi volt leszarom. és akkor van olyan állat aki a start után 2 nappal már a8 sirust kinyírta, omfg
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz dante3 #31634 üzenetére
thx tudom hol szúrtam el duelist nem való erre, kirakod korán a resi meg lifenodeokat alig fér be mellé dps így 4l-el is fos a dps, nem hc esetén ugye lehet dps felé menni elején is és akkor lehet jól haladni.
Rayner: gyak. bármivel mert tuti nem ssfhc-ban fogok indulni
-
brunnehilde
senior tag
"Csináltam" egy Elementalist Storm Brandet. Nem teljesen saját szerzemény, azért az idézőjel, de amiket néztem elég glasscannonok voltak, meg pár dolog nem passzolt nekem, szóval jobban belenyúltam.
3.14 Storm Brand Elementalist
Ligakezdő PoB itt. Filléres fegyókkal 2,5m Sirus DPS, clusterek nélkül, nincs benne semmi beszerezhetetlen gear. 4,5-5k life, MoM, szerintem bőven elvisz red mapokig. Ha nem nerfelik, valszeg ezzel inditom a köv ligát én is.Egy kiegyensúlyozott verzió, jó védelemmel és DPS-el itt (ezt épitettem meg). Unique flaskok, inpulsa, sokkal jobb fegyók, watchers, clusterek. Költeni kell rá, de simán kihozható vele 10m fölötti DPS. Az mellett 7k körüli kombinált life (MoM), life gain on hit, két curse, chill, blind, knockback, 5 golem.
Meg egy elborult max DPS verzió PoB-ja itt. Ez ideális mondjuk tibeenek, sőt, ennyi lifeot még életben nem látott. Körülnéztem a traden és válogattam mi elérhető, mit lehet kihozni belőle. Azért 100 exa alatti itemeket kerestem. Elég beteg lett a végeredmény, több, mint 40m DPS-el. Kiszedtem a MoM-ot, meg ahol DPS-re lehetett cserélni a védelmet, ott cseréltem. Ha jól számoltam, akkor lvl27-es Storm Brand lett belőle. Sisak rohadt jó, de olyan 50exa körül van jelenleg az ára, ugyanez igaz a fegyóra is, darabja kb annyi, és egy ilyen amura is gyűjtögetni kéne. A többi item szinte már aprópénz.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz brunnehilde #31636 üzenetére
Ezek nagyon jók, a "középső" volt nekem is a kezdőm annyi különbséggel hogy +1-1 lvl volt mindkét fegyveren és az amun mindent vitt aztán ráuntam a záró karim pedig ez lett: [link] kicsit átvariálva pedig ez lett a vége [link] sok van még dmgben de már nem vesződök vele (minden rare saját craft...gyakorlás miatt elégettem rájuk vagy 50exet de kihozható olcsóbban is)
@la_cc abból itélve hogy sok a negatív visszajelzés ritual 2.0 miatt biztos hogy jobban odateszik magukat
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #31643 üzenetére
Erre van bejáratott POB builded? mennyire sok gombos vele a játék? (mármint pl egy elemental hit raiderhez képest? mert egyenlőre azzal tervezem a brutál clearspeed és dmg miatt)
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #31644 üzenetére
bejáratott buildem nincsen, poe.ninja-n néztem ki egyet, és azt követtem, meg utána a saját szám íze szerint alakítgattam. Most itt tartok:
ED Trickster
ez még nem az end game verzió, de már így is kellően drága
kezdésnek az íj helyett tökéletes a staff (aminek nem jut eszembe a neve) ami ad +2 levelt a chaos gemekhez.
Egy ideig 3 átokkal nyomtam, de az nem volt annyira meggyőző, nem igazán éreztem a +2 átok nyújtotta előnyt. (enfeeble + temporal chain)[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #31644 üzenetére
a jelenlegi buildemmel a tooltip szerint 498k dot sebzésem van, ez már elég jó T16-ra. Sirust is megöltem aw 6-on. Hát a dodge eléggé lutri, az igaz, de alapvetően ennyi dodge-al már elég sok mindent kibír.
gombügyileg meg 2-t fixen használok, egy contagion-t és utána az ED-t. Meg az italokat. Bossoknál bejön még a blight. Azt lehet totembe is rakni, az kevesebb össz dps, viszont közben nem egy helyben állsz. A contagion-höz meg én beraktam az arcane surge-t, ezmiatt bossokál is elnyomom, de már reflex, ha látok ellent, nyomom azt és rögtön után az ED-thttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rayner
őstag
válasz TrollBalint #31647 üzenetére
érdekes, bár a 2nél több gomb nem annyira jön be a buildben az Asenath's Chant
Iron Circlet sapka nem tudná automatizálni a contagiont és akkor elég lenne max 2 gomb? vagy 1[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Rayner #31648 üzenetére
igen, ahogy Edge is írja, a contagion-nek előbb kell lennie a célponton. (mivel maga az ED nagyon lassú, ezért néha trükközök olyan, ha messze van a tömeg, hogy ellövöm és utána nyomom a contationt de most szereztem némi projectile speed-et így már azért jobb)
másik ok, meg hogy nem ismertem azt a sapkátmapon igazából csak a contagion-t meg az ED-t használom. Italokat csak a trialmasternél, vagy ha nagyon körbevesznek (Syndicate, Heist, ... )
bossoknál meg elnyomom az ED-t, az rajta van pár másodpercig, addig adom neki a blight-ot, lehetőleg úgy, hogy ne halljak meg az egy helyben állástól
bossoknál nem szeretek inni, mert nem nagyon tudom tölteni így ott ha lehet mellőzöm az iváasztot.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest