Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Assetto Corsa Competizione
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz persil #29750 üzenetére
Xbox one X játszom a kezdetektől (bocs, először sima XO, de 50-55 s. volt egy pálya betöltése). XOX jött, ehhez újítottam külső SSD-t és később Elite kontrollert. Ez utóbbit vissza nem cserélném. Sajna most is megnőttek a töltési idők és matrix lett a játék jelentős történések esetén, de azért játszható.
Nem szereti, ha viszonylag gyors vagyok, ilyenkor a pálya már befutott részén találom magam (olyan 10 karakter mérettel visszább), ahol vagy van ellen, vagy nincs, de egy pillanatra elvesztem a fonalat. Mókás? amikor labozol és a harmadik sor tüskecsapda után visszakerülsz ez elsőRE.
Tőled kimondottan akartam már kérdezni, hogy volt-e szerencséd XOX-hoz, mert az enyém iszonyat süvít, de más játéknál is. Kétszer szervíz, másodikra csere. Az is a második napra teljes erővel. Ez hibájuk , vagy ilyenek? Az asszony eddig csak szóvá tette, de kitudja ...A többieknek:
Szerencsém volt azzal a kb 10 exa-val ami esett, de itt olyan, mintha pc-n 1 esett volna. Van egy kb 30 exas amum (kb. 7 db. van össz. boxon) ami esett, ez pc-n is majd ennyi (brotherhood). Csak azért nem 50 mert felé se nézne senki. Erre a legjobb ajánlat 14 exa meg 8 shard. Egy explode-os chest olyan 35 exa-nal kezdődik. Egy db. transcendent mind van (volt) az egész közösségben asszem 50 exa? Ez jól jönne a Flame Wall spellslinger Kin.Blast karinak. A legtöbb a Cinder és Dying flask volt 7 exa-val, a többit menetközben gyűjtöttem. Gyártom a chaost, ezzel megy az időm nagy része, mivel 94-n megrekedtem térképek híján, ráadásul a T 14-15 már erős odafigyelést igényel. Kellene az upgrade.
Pc? lassan már a windowst se tölti be. Ha megy POB, áll a böngésző. Ha netezek a POB írja, hogy "nem válaszol". Még a monitorom is 4:3, így a POB ki sem fér.A fene a sírós fajtámat,bár ez utóbbi részt az árak közti különbségre akartam kihegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest