Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    válasz brunnehilde #24989 üzenetére

    kíváncsiságból ránéztem és nem akarlak megbántani, de köze nincs a valósághoz.
    először is, berserk + rage esélytelen, hogy fent legyen slow phase és nagyobb boss-ok (mint shaper, elder, conquerorok stb...),de általában még átlag bossoknál sem, így már ugrott is a "pob dmg" nagy része. mapozásra meg felesleges overkill, mert 1millió dps-el is bőven le lehet takarítani bármit. szóval kb jól mutat és ennyi.
    a skitterbot által okozott shock %dmg taken az nem annyi,mint a rendes shock %dmg taken és tudtommal a pob ezt nem veszi figyelmbe, tehát még kevesebb a dps. inkább 1,5m DPS lesz a valós, mint 5.
    az általad leírt defense értékek is csak papíron mutatnak jól: 40%phys reduction, ha éppen fent van a Harbinger of Focus (és persze van endurance charge, ami megint esélytelen bossoknál). a cooldown alatt meg várjon?
    evade 90%? ha critelt és sikerült blindeolni is azzal a hittel (ráadásul 90% hit chance mellett?), sok sikert metamophok ellen.
    abyssus raideren? lol, többször fog halni, mint előtte, mert még a normál ranged mobok is 1hitelik majd. szóval én ezt még távolról sem hívnám tanknak.
    az általad berakott jewelekből nem tartom reálisnak, hogy 3 olyan legyen és még a megadott kereten belül is maradjon.

Új hozzászólás Aktív témák