Új hozzászólás Aktív témák

  • brunnehilde

    senior tag

    3.7 Facebreaker Cyclone Impale Champion by Brunnehilde :P

    A gear a PoB linken a jelenlegi (és valószinűleg a végső), kimaxolt verzió, amit használok. Ezt az állapotot eltartott egy ideig összehozni, és az enchantok miatt nem is az olcsóbbik verzió, szóval úgy kezeljétek. [link]

    Passziv fa: Elsőre Art of the Gladiator. Aztán a shieldes pontokat javaslom kirakni. Defiance - Retaliation - Solidity - Aggressive Bastion. Majd Resolute Technique. Innentől kezdve kb szabad a gazda. Végére maradjon: Quickstep, Steadfast...

    Skill gemek::
    Body armour: Cyclone + Impale + Fortify + Brutality. Ez az alap. Mapozáshoz ehhez jön Increased AoE + Pulverise. Bossok ellen: Infused Channeling + Melee Physical. Utóbbit én már csak a guardianok ellen használom, többi boss simán ledarálható a mapozós verzióval (persze attól függően milyen szinten áll a build).
    Kesztyű: Blasphemy - Vulnerability - Poachers Mark
    Sisak: Blood and Sand - Flesh and Stone - Herald Of Purity - Shield Charge (vagy flame dash, esetleg phase run, izlés szerint)
    Cipő:: CWTD (lvl9) - Increased duration (lvl20) - Molten Shell (lvl14) - Cold Snap (lvl12) vagy Phase Run (lvl20)
    Pajzs:: Dread Banner - Enduring Cry (endurance charge generátor és life regen, plusz a Deidbellow sisak miatt extra attack és movement speed minden használatkor) - Ancestral Protector (csak a bossoknál szoktam lerakni, strongboxoknál, vagy ha nekiesek a légiónak)

    Gear:
    Sisak:Deidbellow - szerintem ehhez a buildhez a tökéletes választás Warcryal kombinálva. Ahhoz, hogy a Cyclone pörgése közben használni lehessen az Enduring Cryt, a passzivon kell a Battle Cry! Ha találtok és van rá keret, akkor Cyclone attack speed enchanttal vegyétek. Az Cyclone increased dmg nem sokat ér, arra ne költsetek.
    Body Armour: alap verzió egy sima 6L. A gearhez legjobban passzoló pedig a Bronns Lithe. Próbáltam mást is, pl. Daressot, de messze a legjobb a Bronns volt. Most már kapható kb 2 exa körül.
    Pajzs: Magna Eclipsis - a curse gemekhez ad +2 szintet, life, magas armour érték és Elemental Aegis.
    Cipő: Windshriek - Jó kis movement speed, elemental resist, és ami a legfontosabb, a +1 curse. Attack speed enchanttal az igazi ez is.
    Kesztyű: Facebreaker - Alap, nagyon olcsó. Erre épül a build. Legyen legalább 780-790% more unarmed. 0,5-1 exáért már kapni corruptedot jó kis implicit moddal, csak a megfelelő szinek kellenek. Azért ide javaslom a blasphemy-vulnerability-poachers triót, mert szinezésnél sanszosabb a három különböző szin. Implicitre attack speed vagy +1 frenzy charge. Esetleg increased life.
    Öv: Perseverance - Ha van Fortify, van Onslaught is, szintén nagyon olcsó már a ligában
    Amulet: Vulnerabilitys Impresence! Ingyenessé teszi a Vulnerability curset.
    Gyűrűk: Mindkettő rare. Legyen rajtuk physical dmg, life, és resistek. Egyikre pedig -mana cost of skills! Ez fontos, lecsökkenti a Cyclone mana felhasználását 1-2-re, igy leköthető a mana 95%-a.
    Jewellek: Négy darab rare. 6% attack speed while holding a shield, 6-7% life és resistek. Esetleg area dmg még ezekhez vagy Dexterity+Intelligence.
    Flask: Bleedinges Quicksilver, Lions Roar, Blood Of The Karui, plusz én Rubyt és Sapphiret használok, egyiken Ignite, másikon Freeze elleni védelemmel.

    Ascendancy:
    Unstoppable Hero - Master Of Metal - Inspirational - First To Strike

    Banditák:
    Öld meg mind

    Pantheon:
    Soul Of Gruthkul, Soul Of Solaris

    Végére még pár hasznos tanács:
    Resistek - Passzivon 54% elemental resist van (fireből több). Crystal skin, Diamond skin, Soul of steel, Solidity, Barbarism körül. Ha kiveszem a gyűrűket és a jewelleket, lesz 14% fire resist, 44% cold és 6% lightning. A coldból kell a legkevesebb, ezt jewellekkel pótold. A firet ruby ringgel, a lightningot pedig topaz ringgel! Ezek a gyűrűk olcsók, ezekkel és a jewellekkel simán összehozhatóak a 80% körüli resistek. Játék közben ehhez jönnek még az endurance chargeok, plusz a flaskok.

    Aurák - A Vulnerability jó kis DPS boost, az amuletnek hála pedig ingyen van. A Poachers Mark generálja a frenzy chargeokat, ezen kivül manát és lifeot is ad, valamint állandóan lesz flask charge, pillanatok alatt feltölti. A Dread banner az Inspirational ascendancy miatt ingyenes! A Flash and stonehoz annyit, hogy én állandóan Sand Stanceban vagyok. Bossok ellen is!

    Intelligence és Dexterity: 111 és 155 kell belőlük, hogy a gemeket ki lehessen maxolni. (ha flame dashel mész, ennyi intelligenceből kb a 14-15-ös szintig tudod majd húzni). Ehhez szükség van a passzivon a Hard Knocks és Versatility pontokra. Ha sikerül venned olyan gyűrűket, vagy jewelleket, amivel ki tudod váltani ezt a három pontot (erre inkább a B verzióban van esély, arról lejjebb), akkor nem fognak kelleni és helyettük kirakhatod a Command of Steelt.

    Játékmenet: Baromi egyszerű. Jobb egérgomb Cyclone + én felraktam az egérre bal oldalra (M4-nek jelöli) az enduring cryt, igy kb egykezes meló. Movementre a billentyűzeten shield charge vagy flame dash, vagy akár phase run (ezt a phase runt felhúzhatod 20-as szintre és akkor berakhatod a cold snap helyére, igy megkapja az increased durationt, de te aktiválod, amikor akarod). Ancestral Protectorról volt szó feljebb, a bannert meg, hogy őszinte legyek már le sem rakom. :P Szóval a billentyűzeten sok munka nincs, nyugodtan lehet zongorázni a flaskokon. Én kb 5-6 másodpercenként ellövöm sorban mindet, ha vannak monsták a közelben. :P Amire figyelj: Desecrated ground, phys damage reflection. Előbbire tényleg csak figyelni kell, utóbbi halálos. "Hexproof" és "Cannot regen life and mana" modok egy mapon. Ezeknél használj Lavianga spirit flaskot, de guardianhoz már inkább ne menj be. :)

    B verzió: Láthatjátok, a Poachers Mark gyűrű nem "mandatory". Nagyon sokáig megvoltam nélküle, és gyakorlatilag nincs rá szükségetek, csak bonyolitja a dolgokat feleslegesen. Mit nyersz vele? Ha van, akkor nem kell a blasphemys Poachers mark aura, felszabadul 35% mana és használható a Purity Of Elements! A megnövelt értékek miatt (Inspirational ascendancy) ez +32% all elemental resistet ad nálam (az alap 27% helyett). Vagyis: a gyűrűkre és a jewellekre nem fog kelleni annyi resist, igy rájuk fér még plusz intelligence, nem kell topaz vagy ruby ring, helyette mehet a steel, ami plusz dmgt jelent, és a passzivon nem kell a Versatility és a Hard Knocks, hanem mehet a Command of Steel. Ha ezeknek a vásárlására adod a fejedet, előbb ismerd meg a buildet, különben esélyes, hogy valami olyasmire fogsz költeni, amivel nemhogy erősödni, hanem gyengülni fogsz.

    Enjoy! ;]
    UI: A build maradjon a fórumon belül, ha kérhetem. :) Ha már ilyen jól sikerült, használjuk mi, ne kapják fel mások is, és menjen az egekbe a gear ára. Meglátjuk, hogyan nerfelik liga végével, de már arra is vannak megoldásaim. :D

    [ Szerkesztve ]

    Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Új hozzászólás Aktív témák