Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
-
duvi
nagyúr
Egy újabb trailer Outriders: Appreciate Power és egy új ingame bemutató: This is Outriders
[ Szerkesztve ]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok srácok
Készülve április elsejére Xboxon valakiknek lesz kedve elkezdeni a 0-ról a játékot? Demót nem próbáltam.
-
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Sikerült felesbe megvenni a játékot ps5-re. 9500 pénz volt. Aki szeretne vegyen fel nyugodtan. Bencus88
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolokon bugos a join rendszer, 80%-nál megáll mindenkinél. PC-n megnézné valaki, hogy ott is ez a helyezet pls? Thx.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
juteszembe, a legendary itemes cheattel kezdenek valamit?
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
a demo ce-vel eredményesen abuzálható. azt gondolom nem szeretnéd, hogy ide belinkeljem magát a cheatet, igaz?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
kőkorszaki módszer, ráadásul a fejlesztők felé transzparens. ilyen player attribok vannak, hogy
LootRarityModifier
DropChanceModAssault
DropChanceModShotgun
DropChanceModRifle
DropChanceModSidearm.
de úgy nézem, bármelyik skillt is be lehet rakatni vele a használhatók közé. meg módosítani a már kiesett loot értékeit. ugye nem akarnak pvp-t?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
1 Week To Launch - Dev Update.
- Preloading & Launch Times
- What's Changed between Demo and Launch?
- Patches & Post-Launch support
- Legendaries Restoration News
- Cheating and Hacking PolicyCheat részhez:
Ha jól értem ha nem akarnak a csalók limitációkat, akkor törölniük kell az összes karakterüket és a tárgyaikat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
duvi
nagyúr
Kicsit részletesebben a csalókról: Szigorúan, de meglehetősen viccesen büntetik a fejlesztők a csalókat
-
Bencus88
nagyúr
Skacok nálatok lehet már tölteni? Nálam miután rányomok, hogy letöltés hiba jön ki.(ps5) CE 107880-4
-
Furi. Haverral akivel osztva van az accountom az a szitu, hogy a PS4-es verziót tudja tölteni de a PS5-ösre hibát dob neki, nekem meg gond nélkül leszedte.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz Bencus88 #289 üzenetére
Akkor az ő accjával beléptek, kiválasztjátok a PS5 verziót és a te gépedet a download lenyílásánál, de ha nem tudjátok melyik a tied akkor mind a 2re rányomtok.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
duvi
nagyúr
PC-re még senki nem kapta meg a preorder kulcsát? GMG-n rendeltem elő, de még várakozó státuszban van a kulcs.
-
-
Boatesz
tag
Sziasztok most az előrendelt játékot lehet tölteni, app- nem latom
-
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest