Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
Ha több karakter is van, akkor a stash, esetleg az alapanyagok is közös ?
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Kb. Fél órája próbálok belépni a játékba, de csak a töltőképernyőt bámulom. Többszöri újraindítás sem segített...
Mindez PS5-ön...
Valakinél hasonló jelenség???Zolka
-
válasz Cruzolka #561 üzenetére
A ki/be kapcsolgatás helyett próbáld meg, hogy nyomsz egy internet tesztet a PS5-ön akkor a homokórázás megszakad és újra tudsz próbálkozni. Van akinek 2-3 próbálkozás után szokott menni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Na véletlenül felfedeztem egy legendary farmolási lehetőséget.
Hunter küldik, ha meg van a 10 ne indítsd újra. Csatlakozz olyanhoz akinek még van vadásznivalója, vadásszátok le majd vigyétek leadni. Adni nem fog a trófeáért választható jutalmat, de dob egy random legot. 2 expedition után direkt mentünk egyet haverral mert ő újraindította a Hunter küldiket, én leadtam akkor is és dobott 1 legot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pont most akartam írni mert tegnap csináltuk:
Hárman bementek, egy reseteli a hunteres küldetést. (vagy a bounty-t, vagy a könyvecskéset)
Mindegyiket megcsináljátok, aki resetelte a küldit az kap a legeslegvégén (ha egyben adjátok le) 10 epicet és 1 legendary-t, a másik két játékos 10 legendary-t kap. (de fix loot poolból, egy idő után ismétlődnek a cuccok)
Live-Die-Respawn
-
-
sith7
nagyúr
Szuper
Ez csak lvl 30 felett coop - ban működik csak ?
Még csak 14 vagyok, csak szeretek előre felkészülni a dolgokraUgyanitt
Xbox - ra keresek csapattársakat, ha majd elérem a lvl 30 - atEzekiell
ÜnneprontóDe ha tényleg így van, akkor csak óvatosan, volt ebből már gond, más játékokban
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
-
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Kis tanácsot szertnék kérni. Valószínűleg én vagyok a balfsz, de expeditionban nem tudok t3-nál nagyobb nehézséget teljesíteni, sőt a t3 sem sikerül gold időn belül.
Persze nézegetem a videókat youtubeon, de ott már 40+os cuccokban szaladgálnak a gyerekek. Én egyelőre be vagyok korlátozva 31-34 körülre. Tegnap 2 órát próbálkoztam az expeditionokkal, de a gearem sem lett sokkal, illetve az idő se ami alatt teljesítem+ elég izzadtságszagú volt az egész.A kérdésem az lenne hogy a 4 kaszt közül melyik az emelyikkel könnyű/könnyebb játszani, amivel kevésbé nyom esetleg fekvőt az ember?
Vagy esetleg, hagynom kéne az expeditiont, és a wt-t kéne felhúznom? (jelenleg Tier 7)
Ha ez számít, csak egyedül játszom.
Üdv:
Huawei Mate 20 prO
-
Ellia
addikt
Azért a matchmakeing hagy kivetni valót maga után. Szeretem ezt a gombnyomásra csatlakozunk dolgot, de nem lehet állítani közvetlenül, hogy milyen nehézségen akarok futni (gondolom statok alapján párosít), leginkább 1 másik játékos mellé tett be mindig, legtöbb afk, nagyon ritka, hogy 3-an voltunk. A legtöbbször iszonyat lagoltak az ilyen menetek (szóval kiosztottam magamnak pár pont achit, mert így is lehoztuk goldra az egyik menetet ). Hiányzik valamiféle leaderboard (solo/duo/trio) is.
Nem rossz ez de lenne mit kalapálni még rajta.
-
sith7
nagyúr
Tegnap megjelentek a hunter/bounty stb küldetések, az egyiket megcsináltam, és lvl 20 -as tárgyat kaptam ... ebben az az érdekes számomra, hogy még csak lvl 16 vagyok, illetve az, hogy tudom is használni
-
Moby
addikt
Ez nemigaz, hogy léptem nyomon hibákba ütközök. Ennedik ilyen. Bemegyek a sidemission-be (historian), Kitakarítom a pályát, és nem tudom felvenni, mert...mert takarítsam ki a pályát. Bementem már ötször, ötszor ugyanaz. És ilyenből már rengeteg volt.
[link] -
prokxy
veterán
Mondanám, hogy vegyél fel és játszunk, de vhogy a 3-as party nem megy. 2-en általában minden ok, de mihelyt bejön egy 3. és én vagyok a host, akkor dashboard-ra kidob rövid időn belül.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Moby
addikt
Ja. Egy időre abba is hagytam (pár órára), aztán továbbmentem. Illetve azóta az csinálom, hogy ahol meghalok egyszer, ott azonnal visszaveszem a wt-t.
/a beakadt küldi: hagytam a bánatban, elmentem megcsinálni egy huntot, leadtam, visszajöttem, és végre betriggerelte a mausoleum utolsó részén is az enemyt...nem értem, hogy ezek a hibák mitől vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nem ez a lényeg. Nem a nehézség. Ha visszaveszem egyel, akkor nem megy le. Ami televan, azt már nem veszi vissza, amin meg épp "futok", azt nem tudok elbukni ott, ahol esetleg többször meghalnék. Egyébként nem igazán érzékelek különbséget ilyen egy plusz-egy minusz szinten. Volt egy ilyen nagy ugrás ott WT7 körül, ott valami tervezési gond miatt valahogy a világ(enemyk mennyisége), az itemek szintje, a learning curve, meg minden nem találkozik a difficultyvel, és erre itt többen is panaszkodnak (wt 8-on sokan szívnak). Azután már nem volt igazán nagy gond, hacsak nem fut bele az ember ilyen több egymás utáni halálba. Ott azonnal jön a bünti. Illetve már nem, tudom mi az ellenszere.
-
Anti-Hero
aktív tag
Na végre (vagy korai?) megjött az első legend drop. [link]
De sajnos rosszabb mint a lila fegyverem.
Ilyenkor mit érdemes vele kezdeni? Eladni esetleg betörni..vagy fejleszteni?Lvl 19 vagyok (lassan 20) WT8.Tehát bőven jön még nagyobb dropp.
Amúgy a mellékküldiket\Bounty\stb.. érdemes kis szinten megcsinálni? Vagy hagyjam azokat majd a játék végére..jobb loot reményében?
[ Szerkesztve ]
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
sith7
nagyúr
válasz Anti-Hero #590 üzenetére
Amúgy a mellékküldiket\Bounty\stb.. érdemes kis szinten megcsinálni? Vagy hagyjam azokat majd a játék végére..jobb loot reményében?
Ez engem is érdekel, illetve, hogy hogyan jobb leadni ?
Egyben a 10 -et, vagy egyenként ?
Ezeket majd magasabb szinten (+30) érdemes replay - ben farmolni ? -
SemmerFH
tag
válasz Anti-Hero #590 üzenetére
Első végigjátszásra először mindig a mellékküldiket csináltam meg, utána mentem tovább mindig csak a sztoriban. Aztán rájöttem, hogy hiba volt
Most már simán főszálon végigfutok T3-4-en, aztán utána egy kis tier+ farm, majd szólhatnak a side questek. Sokkal jobbak lesznek így a jutalmak meg a lega dropok is.
PSN: SemmerFH
-
A Sidequest-ekhez annyit, hogy 1-szer érdemes végigcsinálni őket mert van ami simán akár a főszálhoz is tartozhatna, szórakoztatóak és jól kibővítik a lore-t. Persze van pár töltelék is.
-
duvi
nagyúr
Ez tényleg elég gáz Nagyon magányos leszel az Outridersben, ha Devastator kasztot választottál
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest