Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz MasterMark #63382 üzenetére

    +zsiga68

    Előzőekben még annyi történt, hogy pár hete váltottam a szolgáltatói DNS-ről a Google-éra, akkor annyi változás történt, hogy a streaming sticken gyorsabban töltődtek be a nagy felbontású videók, hamarabb indult a 4K tartalom és a beletekerés és jobb lett.
    PC-n néhány oldal gyorsabban töltődik azóta.

    Utána visszaálltam a Win saját tűzfalára, mert a Bitdefender beállította a sajátját, aminek az lett a vége, hogy tényleg belassult minden, ott hatalmas gyorsulás történt.

    És nemrég újra a Merlin firmwaret használom a routeren.

    Annyit csináltam még, hogy Firefoxot alapon indítottam minden addon és egyéni beállítás nélkül és kipróbáltam a szűz Edge böngészőt is, de nem nagyon volt változás.
    Facebook még mindig lassan töltődik be. The Elder Scrolls Online oldala szétesve töltődik be de nem gyorsabban és több oldal is belassult így.

    Win pár hónapos friss telepítés, alig van fent néhány program és pár játék.
    Driverek mindenből a legfrissebbek vannak fent.

    Még a kábelcserét nem próbáltam, de más ötletem már nem nagyon van. Talán még kipróbálni a szolgáltatói HGW-t?
    Mivel a routeres babrálás hozta eddig a második legnagyobb javulást és a Merlin adott figyelmeztetést a kevés szabad NVRAM-ra, azért kezdtem azzal.
    De egyébként már nem nagyon van más ötletem, szóval jöhet bármi. Mert még most sem gyors a betöltés / böngészés. Nem olyan "snappy", mint ahogy szerintem kellene lennie.

Új hozzászólás Aktív témák