Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    válasz rdi #6098 üzenetére

    Hogy ez az oldal mennyire jó, nem is ismertem eddig. Pont ilyesmire van szüksége a magamfajtára, aki különösebb informatikai képzettség nélkül inkább kísérletező üzemmódban igyekszik a dolgok végére járni... Szuper :)
    Fix By Yourself :)

    Más. Az alaplapi hálókártya gondom megoldódott. Nem kellett router, csak mielőtt elmentem volna venni egyet szombat délelőtt, kipróbáltam. Átdugtam és TADAM! Persze nem a GB oldaláról letöltött driverrel, hanem az utolsó Realtek oldaláról származóval telepítettem. S lőn :)

    Megint más. Azt javasolta egy barátom, akivel hálóban voltunk, hogy most kettőnk internet csatlakozásával vpn-t alakíthatnánk ki, hogy az egymás közötti kommunikációt megkönnyítsük. Igazából feleslegesnek érzem, mivel így sem esik nehezünkre, de tudom, ez neki kihívás, ezért belemegyek :) Szóval azt mondta, hogy nem mindegy, milyen routert vesz az ember, mert támogatnia kell a vpn-t. Azt hittem, ez alapvető funkció egy útválasztónál, de ezek szerint nem. A <10k kategóriában van ilyen eszköz, ami megbízható, ajánlható? Max. 3 gép lesz itthon, nyomtató nincs, tehát egy 4 portos eszköz is elég.

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák