Új hozzászólás Aktív témák

  • hdanesz

    senior tag

    Sziasztok,

    Épp legszebb álmomból ébredtem fel úgy 30 perccel ezelőtt, amikor látom a telefonom, hogy sms jött az OTP-től éjfél körül. A tartalma: PSD2 számlatörténet engedélyezése....és utána egy szokásos hat számjegyű kód.

    Kitalálhatjátok, hogy én nem kértem semmit amikor épp aludtam. :D Szétnéztem a netbankban, előzmények...belépések...semmi gyanús. Egy engedélyt adtam korábban ilyen távoli hozzáférésre egy másik banknak, azt most visszavontam. De ha még az is kért volna bármit, miért tette volna amikor alszok? Vagy két hete adtam engedélyt és azóta hozzá sem szagoltam. Akkor viszont semmi ilyesmi sms nem érkezett amikor használtam.

    Amúgy pénz megvan, semmi fura nem látszódik a dokumentumok közt...nem jelent meg semmi olyan dolog ami eddig nem volt és nem is tűnt el semmi.

    Beszélgettem a chat szolgáltatáson keresztül egy ügyintézővel, de annyi haszna volt mint a szemüvegnek egy félszemű ember számára. Letilthatnám a netbanki hozzáférést...(jelszót már cseréltem, ha egyáltalán ez a gond...) nem tudom mit tegyek. Reggel bemegyek a bankfiókba...aztán meglátjuk.

    Valakinek volt már hasonló?

Új hozzászólás Aktív témák