Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz kammler #15200 üzenetére
Felmegy az... Nekem a Band-em csak a Visa-t viszi, azt eddig Curve alatt használtam vele a Zeppel, de így hogy már nem kell kerülő út, ezért nem akartam újabb verziót venni, ami viszi a Visa-t is, mert ez sincs egyéves sem még, inkább lecseréltettem a kártyát MC-ra...
AZ is simán felment a Zeppre is, de a Mi Fitness valahogy kicsit összeszedettebb számomra, ezért inkább azt használom, igaz csak a más említett funkciók vannak engedélyezve a karperecen... a többi nem érdekel, mert óriási kamu...Van még 2 másik sima órám is régebbről, volt egyszer hogy próbából reggel mind3at vittem (kabát ujj alatt, nehogy hülyének nézzenek )
Mind3 full mást mutatott még a lépsszámban is...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz kammler #15201 üzenetére
Szerintem kidobják a simple-ből az nfc-t a többi marad.
Szvsz az is marad mindkettő max nem lesznek nagyon update-elve...
Évek alatt sem sikerült a kettőt egybefésülni, már nem is erőltetik...
Sokan vannak, amúgy akiknek elég az is NFC fizetésre, mert nincs órája, csak telefonja.
Max ha azt látják, hogy egyre többen lelépnek a szimpliból, akkor szüntethetik meg,, de pl telefonnal én is azt használom fizetésre, mert sem az újjal és Visa-val, sem most már a régivel és MC-dal nem szokott gondom lenni vele... csak a Band 6 kényelmesebb... és ha véletlenül odahaza hagyom a telefont, ez akkor is kéznél van.Curve-öt majd egyszer én is kidobom, most még elfér másodlagosnak... de sok haszna már nincs nov. 14 óta, mióta nincs ingyenes kp felvétel...
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz kammler #15203 üzenetére
Arra meg jó a Mi Fitness is...
Azt nem tudom, az appra csatlakozás után hány tokent engedélyez a karperecnek...
Mondanak 5-öt is 10-et is... fene tudja.
Hat egymást követő vásárlásom már volt és nem szólt a karperec, hogy "beszélni akar" a Mi Fitnessel...
És mindig megy mindenhol, mindenféle terminállal...[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Tudja azt valaki, hogy honnan lehet tajekozodni arrol , epp milyen dijakat enged el az OTP?
Gondolok itt pld arra, hogy smart csomagban a kp befizetes bankfiokban ingyenes, a hirdetmeny szerint pedig atm-en x forint + y %. Viszont jelenleg az atm sem von le befizetesert dijat, de ezt ebben a hirdetmenyben nem irjak le, hanem azt irjak hogy penzbe kerul.Megis honnan kellene tudnom, vagy honnan lehet akkor tudni, mi eppen a szitu?Szerk: Ebben a hirdetmenyben sem latok erre vonatkozo promociot, csak a szamlavezetesi dijra.
[ Szerkesztve ]
-
karlkani
aktív tag
válasz viralmind #15208 üzenetére
Bankkártya hirdetmények és üzletszabályzatok
Jelenleg 41 Ft + 0,25%/tranzakció*
* A díj akciós elengedését és a kedvezményt a Bank visszavonásig, de legkésőbb a KSH (Központi Statisztikai Hivatal) 2023. évi infláció közzétételét követő 2. hónap első napjáig biztosítja.
-
the radish
senior tag
Egyelőre nem kívánom kidobni a Curve-t, viszont a Google szigorítása miatt egyre hektikusabb a Gpay működése rootolt készüléken.
Nem emlékszem, Curve használható Simple appban érintéses fizetésre? -
kammler
senior tag
válasz the radish #15212 üzenetére
Nem, ha jól tudom hozzáadhatsz bármilyen kártyát végül is, neten tudsz fizetni vele, de érintésre csak OTP kártyával működik.
-
kammler
senior tag
válasz #01110937 #15210 üzenetére
Végül is vártam, de komolyan meglepődtem. A xiaomi pay-en még jobban. De mindkettő kiróbálva. Működik. Én nem tudom mi baja a mi fitnessnek a oneplus 10 pro-mal. Bankkártya hozzáadásnál nem ugrik fel a billentyűzet. Rádugtam OTG kábellel egy fizikai billentyűt.. Akkor meg a felhasználási feltételek gomb tűnt el... Elő kellett vennem a oneplus 7t régi telót. Azon tökéletesen jó volt. Így persze megjelent a 10 pro-n is. És mastercard-al. Pedig az OTP mi fitnessre visa-t állít. Na mindegy. Szép és jó. Most komolyan elégedett vagyok velük.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz kammler #15214 üzenetére
Pedig az OTP mi fitnessre visa-t állít.
Azt meg hogyan... hiszen a kártya appba való felvitelekor megadod a kártyaszámot meg a többi adatot és az alapján adja magát, hogy az Visa vagy MC, meg hogy melyik bank.
Amiatt kértem a Visa helyett MC-t, mert a Band 6 még csak azt kezeli, emiatt meg nem veszek 25k-ért 7-est, mikor még ez sincs éves sem...
Egy hét alatt megjött, Zepp helyett feltettem a MF-tb bár abban is ment volna, megadtam a kártyaszámot meg a többi adatot, jött az sms és már be is volt regelve... csak a MF-ből ki kellett előbb törölnöm a Curve-öt és újra hozzáadni, mert a karperecen az volt az első és a MC a második, és csak így tudtam felcserélni a kettőt, hogy az MC legyen elöl ne kelljen az órán is még lapozni fizetéskor...
Plusz letöröltem az új szimplit Visa-stól, felraktam a régit, oda is egy mozdulattal beregelte a MC-ot... és az is megy vele rendesen...
A Visa-t meg visszaadtam 2 hétre rá, mikor a MC üzembiztosan működött időarányosan visszautalták az éves díjat, a MC-ra meg azóta sem számítottak fel semmit.
Hogy a te telóddal mi lehet, nem tudom, nekem az is Xiaomi, minden elsőre ment vele...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz karlkani #15211 üzenetére
A 2023. október 1-től lejáró Mastercard Online (MCO) kártya automatikus cserekártyájaként VISA Online kártya kerül a kártyabirtokos részére megküldésre.
Látom ez továbbra sem változott... mondjuk most 3 évig nem érdekel, de ha majd lejár utána kell nézni, hol lehet jelezni, hogy továbbra is MC kell és nem Visa...
Valaki írta itt a topikban pár éve, hogy valahol tudta jelezni előre, a legyártás előtt nekik, hogy továbbra is MC-t kér... és azt kapott...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
-
karlkani
aktív tag
válasz yogibear #15217 üzenetére
Gondolom ez a legolcsóbb nekik.
Az éves kártyadíjakat eddig nem figyeltem, most viszont kikerekedett a szemem. 2014 december 31-e előtt kötött, nem módosított szerződés esetén 3852 Ft, aki azután kötött, vagy módosított időközben, annak 6094 Ft, itt van egy 2700 Ft-os kibocsátási díj is. Ez utóbbi tétel csere kártya esetén is érvényes?
-
törölt tag
válasz yogibear #15217 üzenetére
Olyan ügyesen használod a keresőt. Én hiába írom be azokat a kulcsszavakat amiket tudni szeretnék, a kulcsszavaim alapján mindent kiad, csak azt nem amit szeretnék.
Pl beírtam, hogy saját fényképes kártya, de arra csak azt dobta ki, hogy milyen témájú fotókat nem lehet rá kérni. Azt nem, hogy mikor és hogyan választhatok saját fotót. Vagy egyáltalán lehet-e, vagy már megszűnt mert senki nem használta. -
kammler
senior tag
válasz yogibear #15216 üzenetére
Úgy, hogy ha megnézed az OTP oldalán, azt mondják, hogy az MC a zepp life-hoz, a visa a mi fitness-hez. Amekkora kínai férc a mi fitness nem lepett meg, hogy megy az MC kártyámmal. Van amúgy visa is, de az melóhelyen van. Ha elfelejtenáém vinni a dolgaimat. Ami a telefont illeti, mindkettő Oneplus. A régi 7--t az oké, az újon meg maximum újra fel kéne rakni a xiaomi pay-t. Beregeltem a kártyát a régin fél perc alatt, aztán az újon is megjelent. Jó így.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Éves díj azonos, csak a számla kelte határozza meg hogy mennyi... nekem még olcsóbb.
Da ahogy írtam, régen itt írta vki a topikban, hogy mikor eljött a kártyacsere ideje, valahol jelezni tudta a banknak hogy továbbra is MCO-t kér cserének, nem az automatikus Visa-t... vissza kéne keresni...
Nekem most 3 évig nincs ezzel gondom... szeptemberben cseréltettem... eddig elvoltam a Visa-val is egyrészt mert még nem volt meg az óra másrészt meg nem volt hozzá app sem tavalyig így maradt a plasztikozás...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #64638144 #15219 üzenetére
Sok helyen látom, hogy még idősebbek is paypassoznak a boltban vagy telefonnal fizetnek... órát még én sem sokat, de nem is sok olyan óra van ami alkalmas NFC-re...
Ráadásul elég drágák ahhoz, hogy csak ezért vegye meg valaki, kivéve a Band 6-7-eseket...
A többi ezeknek a duplájánál kezdődik, vagy még feljebb...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz karlkani #15221 üzenetére
Passz, én még a 2014 dec előtti áron kapom az újat a lejárt helyett, ott nekem sossem volt kibocsátási díj az éves díjon felül, nem tudom azt kinek és mikor számolják fel...
Épp ezért nem is akarok számlát módosítani. a mostani már be van járatva.Az elképzelhető, hogy a Visa-ra jobb kondíciókat kaphatnak, mint MC-re...
10-20 éve Visa-t (Nekem Visa electront) adtak, aztán egyszer csak MC jött a lejárt helyett,
kb 4 éve meg megint Visa...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz kammler #15223 üzenetére
Ott nettó faxságot írnak kezdettől... az is csoda hogy egyáltalán kiírtak valamit bő egy hónappal azután, hogy már rég élt a GP GP XP is náluk.
Nem kell adni rájuk... XP esetén nem app függő, hanem óra függő, hogy melyik melyik kártyát viszi, pl Band 6 csak MC, Band 7 már a Visa-t is... Attól függ mindig, hogy az app-hoz milyen óra van hozzáadva, mert abba van beépítve a Xiaomi Pay funkció, nem az app-ba...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz #64638144 #15222 üzenetére
4. Sajátkártya
A Sajátkártya az ügyfél által feltöltött fényképpel ellátott kártya. Sajátkártya a Mastercard Online (MCO) Junior Start, a Mastercard Online (MCO) Junior, a Mastercard Online (MCO) és a Mastercard Standard kártyatípusok esetén rendelhető.
A Sajátkártyák 2022. szeptember 30-tól új kártyaként nem igényelhetőek.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
namenlos
tag
Visa vs MC: továbbra is ajánlom mindenkinek (akinek a kondíciói engedik) a Mastercard Prémium kártyát, aminek 10 844 Ft-os éves díját 600 ezer forintos éves forgalom esetén elengedik.
-
törölt tag
válasz karlkani #15221 üzenetére
https://www.otpbank.hu/portal/hu/Bankkartyak/BetetiKartya/MCStandard
Aha oké... 10.000 forintocskát is elkérnek már egy alap kártyáért... ez durva...
Gránithoz képest végkép alap kártya 1890Ilyenkor jön a kérdés, mi kerül ezen ennyibe?
-
karlkani
aktív tag
válasz kammler #15236 üzenetére
A hirdetményben a 7865 Ft éves kártyadíjat azokra vonatkozik, akik 2014 december 31-ig kötöttek szerződést és nem módosítottak számlakonstrukciót azóta. A 10844 Ft azután történt számlanyitásra, vagy módosításra értendő.
A díj elengedésre kerül, amennyiben a kártyával elvégzett vásárlások összege a díjterhelést megelőző 12 hónapban a 600.000 Ft-ot eléri vagy meghaladja.
Az OTP Mastercard Prémium kártya előnyei:
Beépített balesetbiztosítás: baleseti halálnál 100.000 forint térítés.
Asszisztencia-szolgáltatások itthon és külföldön: az asszisztenciáért felelős munkatársak azonnal értesítik az általad megnevezett személyt, ha baleset ér vagy megbetegszel, megadják a hozzád legközelebbi orvosok, kórházak, szerelők, tolmácsok és egyéb szolgáltatók elérhetőségeit, vállalják színház- és koncertjegyek beszerzését, segítenek felkutatni az elveszett poggyászod, segítenek a betegszállításban, beteglátogatásban, külföldi tartózkodás meghosszabbításában, az idő előtti hazautazásban, ha baleset ér vagy megbetegszel, a halálod esetén megszervezik a holttested hazaszállítását.[ Szerkesztve ]
-
Szbtms
csendes tag
válasz karlkani #15237 üzenetére
Ezek az előnyök benne vannak a "sima" kártyákban is, a VISA Classic/Online, MC Standard/Online kártyákat néztem. Ami "előnyt" láttam a Prémiumnál, az az, hogy a feltétel teljesülése esetén nincs éves kártyadíj. Illetve dombornyomott. Ennek nem tudom, hogy ma van-e nagy jelentősége. De a Premium megnevezés szerintem nem teljesen indokolt. Esetleg a kinézete miatt, nem a szokásos zöld
-
törölt tag
válasz Szbtms #15239 üzenetére
Dombornyomottnak ma már nincs jelentősége. Inkább esztétika. Ezért töltik fel egyre inkább prémium tartalmakkal, szolgáltatásokkal.pl
A díj elengedés jó, egy év alatt összejöhet ekkora összeg. Szerintem +1 év garancia vagy egyéb szolgáltatás jobban megérheti, mint egy sima kártyadíj, ha valaki használja.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok. Megváltozott a személyim, lehet online adatot egyeztetni applikációban vagy internetbankban? Vagy muszáj ezért fiókba menni?
-
yogibear
addikt
válasz rothfb #15243 üzenetére
Csak fiókban...
Ráér amikor egyik felé jársz éppen, sosem okozott gondot még, hogy nem volt átiratva, én pl most oldottam meg másfél év után, mikor épp csak fiókban intézhető más dolgom is akadt.
Azzal számolj, hogy "kiváló a rendszerűk"... nekem 5 perc volt az új kártya igénylése és kb 20 mire sikerült felvinnie a rendszerbe az új személyit és nem az ügyintéző volt a hunyó, hanem a rendszer...[ Szerkesztve ]
-
gameboy
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy OTP számlaszámra valaki pénzt utal VAGY pénzt befizet pl. 50000Ft-ot akkor előfordulhat-e olyan hogy a számlaszámhoz tartozó számlakivonaton ez az utalás vagy befizetés csak pl. 5 nappal később lesz látható mint amikor valójában megtörtént a pénzmozgás? Van ennek valami időkorlátja ami még megengedett az utalás vagy befizetés és a számlakivonaton való megjelenés között? Pl. Nekem édesapám átutal vagy befizet a számlaszámomra 50 ezer forintot 2023.12.01-én a pénz meg is jött, viszont a 12 havi (decemberi) számlakivonatomon 2023.12.10-én van feltüntetve ez a pénzmozgás. Előfordulhat-e ekkor csúszás lehet akár 2-3 hét csúszás is ilyen esetekben? Vagy pl. ha a hónap utolsó napján utalnak nekem akkor előfordulhat-e hogy az az utalás csak a következő havi számlakivonaton lesz feltüntetve?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
blg
senior tag
válasz gameboy #15246 üzenetére
ha AFR rendszerben utal (belföldön, forintot forintszámláról forintszámlára, max. 20 milliót), akkor 5 másodpercen belül meg kell jelennie a számládon-a számlatörténetben. hogy aztán később milyen értéknappal fog megjelenni a számlakivonaton, szerintem az már lényegtelen, de lehet, hogy csak a következő banki munkanappal
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest