Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz rétisün #2407 üzenetére

    A t-onlinos levelezo rendszer t-online felshasznaloknak elerhet, mivel a t-online szolgaltatasa dinamikus ip-t hasznal igy az altalad eppen birtokolt ip cimet valamikor spam kuldesre hasznaltak ezert vagy blokolva ha ilyenkor kiprobalnad outlookal szinten igy jarnal, mar ha helyesek az opera bealitasai. Ez ellen 2 dolgot tehetsz vagy lebontod a kapcsoaltot es ujra epited ezt addig ismetled mig sikerul kifognod egy rendes ip-t, vagy atirod a kimeno levelek kiszolgalojat masra pl a gugliera majd a valasz cim mezobe beirod a tonlinos eamil cimedet.

    A gugli csak pop3 hozafereset enged. Ehez a be kell lepned a gmailbe. A bealitasok linkre katintani. A megjeleno oldalon az ''Átirányítás és POP'' ra katintasz. Itt bepotyinted a ''POP engedélyezése minden levélre (még azokra a levelekre is, amelyeket már egyszer letöltött)'' es legordulo listabol kivalasztod, a legfelso es egyben leghoszab szoveget. Ha ez megvan akkor a valtoztatasok mentese gombra ketintsz es a gmail reszerol meg van minden.

    Az operat a kovetkezo keppen kell beallitani:
    A levelezo szerver pop.gmail.com a port szam 995 TLS bepipal vagyis titkositott kapcsolat.
    A level kuldo szerver smtp.gmail.com port szama 465 TLS pepipal vagyis titkositott kapcsolat

    Mind2 esetben palin text az azonositas pontosabban hagyd automatikuson; a felhasznalo nev a gmailes email cimed @ elotti resze. A jelszo a szokasos.

    A fentieket a eszkozok menu legfelso menupontjat kivalasztva feljonnek a mar beallitott email fiokok itt a gmailes re katintsz es szerkesztes itt a kiszolgalok fulon kell bealitani a bealitasokat amiket feljebb irtam. Mivel felteleztem, hogy mar letrehoztad csak nem mukodik. Az bejovo fulon a legfelso mezot bepipalod, hogy fent hagyja a szerveren az uzeneteket.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák