Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nyus
aktív tag
Elkértem egyik havertol ezeket a fájlokat, be is tetem, de elég érdekes képet festett a beépülő wmp, és meghalt tőle opera is
Én vagyok M3nyus!
-
Dictator^
veterán
válasz h_143570 #2349 üzenetére
nekem se megy, legujabb opera, és minden más flash cucc megy..
ez megy nektek rendesen operával? [link] <- nálam a metacafe sosem volt jo.. erre is jo az a megoldás amit irtál a wmplayer fájlait bemásolni a plugin mappába?
[Szerkesztve]És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
h_143570
addikt
válasz Dictator^ #2352 üzenetére
Megneztem tokeletesen mukodik. A tv2 es megoldas esetben elszurtak valamit a scriptelesen, vagy a usermode javascriptjeim kevernek be. Az oldal hibat jelentettem az opera oldalhiba jelentojevel, majd kijavitjak valamikor. Egyebkent a 9.10es van fent a legujabb flash es shockwave pluginal plusz a wmp plugin.
A wmp berakasa nem sajat talalamany az opera hivatalos oldalan is fent van, amit meg linkeltem is egy kicsivel feljebb. [link]
[Szerkesztve] -
cousin333
addikt
Total Commander alapból nem mutatja a rejtett fájlokat, be kell állítani.
A TV2 oldala többek szerint sem működik Operában, a WMP és a flash verziójától függetlenül.
a WMP11 pluginjével nálam elég érdekesen néznek ki a videók. Két kezelősáv van, és a video torz."We spared no expense"
-
M3nyus
aktív tag
válasz cousin333 #2356 üzenetére
Tudom hogy nemutatja, de bevan áltiva, meg már emlitettem hogy keresővel is kerestem, de végül egyik ismerőstől elkértem ezeket.
wmp ből a 11 es van fenn, codek pack közül a k-lite standard 2.81 es operábol meg a
9.10 (build8679) flash player ből nemtudom hányas, de nincs 2 hetes a win em, igy minden bizonyal a legfrissebet telepitettem(netről)Én vagyok M3nyus!
-
h_143570
addikt
Az activex gondok nagyresze megoldhato a meadco neptun pluginjaval es a bongeszo azonsito megvaltoztatasaval /meg a windows update azert nem fut, de a creative auto-updatje mar igen/. Ez az uj design a tv2 esetben inkabb flash hibanak tunik, amivel az opera meg hadilabon all, de lelgalabb mar nem fagy tole a bongeszo.
[link] -
s7evcsenko
addikt
Ciao All..
Miért van az, hogy Opera-val töltök (torrent), 99.1%-nál megáll, és ott is marad???
Semmit nem csinál...
[Szerkesztve]"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
h_143570
addikt
válasz s7evcsenko #2362 üzenetére
Hat egy modod van ra ne hasznald a belso klienset, paraszt vakitasnak jo, de masra meg nem nagyon, meg. A kerdeses torrent(ek) rendes kliensel befejezodnek?
-
s7evcsenko
addikt
Így néz ki most a qtorrentem:
[link]
Vagy ez így normális?
[Szerkesztve]"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
h_143570
addikt
válasz s7evcsenko #2365 üzenetére
utorrent-nek irjak es mikro torrentnek ejtik.
Nem valoszinu hogy kepesek ilyen szinten limitalni a dolgot. A kovetkezoket tudom elkepzelni:
-hibas a torrent
-banoltak az ip-det valamiert, valoszinuleg az elozo tulaj kovetett el valamit, a hianyzo darabok birtokosai ellen, a kapcsolat megszakit ujra felepit
-nagyon rossz a seeder/lecher arany es vagy kicsi a feltoltok savszele, ez esetben par nap mulva megfog oldodni, amint lekopnak. Tovabba vedd figyelembe hogy minden kliensnek limitalt a torentenkenti fel es letoltesi szala, altalabban 4-6 (ez lenni alapertelmezes), igy neked a magas keszenleti szinted miatt mar nem jut, az ido megoldja. Esetleg meg segithet, hogyha a beallitasoknal megnoveled az egyideju kapcsolatok szamat. -
s7evcsenko
addikt
válasz h_143570 #2366 üzenetére
mikro, ezt mindig benézem, pedig nap mint nap használom!
Maradok a várakozásnál...
Még csak pár napja kezdtem ezt a torrent izét...
Jelenleg csak próba szintjén vagyok!
Épp úgy mint az Opera 9-el....
Tegnap telepítettem, és nagyon megtettszett!
Viszont azóta eltelt 1 nap, és előjöttek dolgok!
Az iwiw nem az igazi....
A jelszókezelő sem az igazi szerintem!
Na mindegy, még kap pár napot, aztán megnézem a firefox-ot is!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
M3nyus
aktív tag
Jah igen iwiw nekem sem akar normálisan működni.. belépni betudok, de a keresésnél már megfekszik sajna előző verziókal működött
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Most reggel csinált egy ilyent az iwiw [link]
Én vagyok M3nyus!
-
cousin333
addikt
válasz s7evcsenko #2367 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a jelszókezelővel mi a bajod?
Amúgy ezt mindig elsütöm newbie Opera felhasználóknál: [link]"We spared no expense"
-
s7evcsenko
addikt
válasz cousin333 #2374 üzenetére
Csak annyi, hogy néhány lépéssel tovább tart, mint IE-el!
Ott pl elég volt beírni a felhasználónév kezdőbetűjét, és már kínálta is jel!
Itt viszont egyszer kell egy ctrl+enter, aztán egérrel kiválasztom a felhasználót, és okézok!
Kicsit bonyolultabb!
Nincs vele bajom, csupán csak azt írtam, hogy nem az igazi!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
RedAnt
aktív tag
válasz s7evcsenko #2375 üzenetére
Ez csak akkor van ha több felhasználód is van ugyanoda
iwiw valóban szinte használhatatlan operából, de ez nem az opera hibája. A ''piros képernyő'' azért jön be mert xml-ként küldik ki az oldalt html helyett, ami még nem is lenne baj ha nem lenne tele hibával az xml.
A torrentezésnek meg természetes jellegzetessége hogy kilvencvenakárhány százaléknál belassul, ha belegondolsz, logikus is, hogy míg 40-50 százaléknál jársz, gyors a dolog, mert olyanoktól is töltesz akiknek még csak a 70 százaléka van meg. De ahogy egyre kevesebb hiányzik, egyre kevesebb lesz azok száma akiktől még tölthetsz, végén csak azoktól jó akiknek az egész megvan, és ez friss anyagoknál problémás lehet. Legalábbis én így képzelem el, javítsatok ki ha hülyeség.
Mindenesetre #2363-as hsz-szel egyáltalán nem értek egyet, szvsz teljesen jól használható az opera torrent kliense alap célokra.
[Szerkesztve]╚╦╦╦
-
h_143570
addikt
A dupla kattintas miert nem jo az ok gomb helyett?!
-
cousin333
addikt
Emlékeim szerint a fel-le gombokkal + Enterrel is jól lehet boldogulni .
"We spared no expense"
-
h_143570
addikt
válasz s7evcsenko #2379 üzenetére
Most jutott eszebe, hogy van egy user javascript ami replikalja neked az automatikus kitoltestm gepeles kozben. [link]
Termeszetesen van egy mellekhatasa, megpedig a kerdeses tartalmakat cooke formaban tarolja el, igy az oldal minden egyes betoltesekor elkuldi az oldalnak, tehat bankartya es banki infot ne tarolj ezzel a megoldassal, de ez igaz minden mas jelszo tarolo megoldasra. Mivel az agyadat egyenlore meg nem tudjak tavolrol feltorni /remelhetoleg/, igy az ilyen tarold ott. -
h_143570
addikt
válasz s7evcsenko #2382 üzenetére
A WAND eseteben nincs ilyen gond, mivel egy elege magasan titkositott fileban tarol ami nem mgefordithato titkositast hasznal igy a wand biztonsagosnak mondhato legalabb annyira mint a tobbi fizetos megoldas. Most olvasom a masodik ciket 5 even belul hogyan kell darabokra torni a pgp-t, mert nem birnak kodolni rendesen.
A cookees megoldas csak a fent emlitet javaszkriptre vonatkozik a wandra nem. Csak azert linkeltem, mert olyan nincs hogy az operaval ne lehetne megcsinalni szinte mindent mint a tobbivel. csak keresni kell, kiveve ha a hulyek elszurtak az oldal szkripteleset, de a megfelel user javaszkriptel ez is korigalhato.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Próbálkoztam a google calendarjával, de az operámra kiírta, hogy nem támogatott böngésző... ellenben a tűzrókával már 1.xx verziótól kompatibilis...
Lehet, hogy régi az operám?www.refujvaros.hu
-
h_143570
addikt
válasz s7evcsenko #2387 üzenetére
Ahhoz nincs, mert alapbol ilyen foss az iwiw, nem ertem hogy miert gratulal nekik mindenki hogy milyen jo rendszert hoztak ossze mikkor egy normalsi xhtml filet sem kepesek osszerakni rendesen. Architekturalisan van benne 1-2 nagyszeru otlett, de megvalositas az felhaboritto, hihetelen hogynem kepesek szabvanyos xhtml-t generaltatni. Azoldalon levo egyeb szkript hibakrol nem is beszelve. Ha nagyon sok idod van akkor megprobalhatsz irni olyant ami korigalja egy reszuket, de elege remenytelen valalkozas lesz foleg mivel folyamatosan valtoztatnak rajta.
El kell fogadni hogy amikor kidobja az xml kodot hogy hibas ra kell katintani, hogy dolgozza fel html kent es akor mar jo lesz, megjegyzem, hogy az ie7 alatt sem mindig tudja parsolni az iwiw altal kuldott kodot, de az ie esetben nem jeleniti meg az xml kodot es nem kibalja fel a html parsolas lehetoseget. -
h_143570
addikt
Nem meglepo, a google szponzolralja a mozilla fundationt akik meg fejlesztik az ff-et, az ie-t meg kenytelenek tamogatni, mert a sokan azt hasznaljak.
Az opera rendszerint elboldogul mindennel, persze azert meg vannak hibai eleg kemenyen. A weekly betak rendesen korigaljak a dolgokat, illetve az user javaszkriptek /mar ha talal az ember megfelelot/, de azert meg sok az egy bongeszore optimalizalo oldal, meg az opera sem tokeletes meg viszont kozeledik. -
-
h_143570
addikt
válasz Dictator^ #2391 üzenetére
Eppen ez a baj hogy nem csak operaval nem kopperal. Hanem ie7 el sem, pl nem mukodik a kereso, pontosabban nem lehet bele irni. Nem en hanem az oseim hasznaljak. Egyebkent ha raszabadittod a bejott oldalra a w3c elemzojet tele lesz formai hibaval, ami elfogadhatatlan, meg akkor is ha van olyan ami kepes ertelmezni, de ha az ie7 begkukik rajta, igaz valamivel ritkabban mint az opera, akkor mar tenyleg gond van a kerdeses oldalal.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
válasz h_143570 #2392 üzenetére
IE6-van meg nem updateltem 7re, azzal tökéletesen megy, keresés is, kit ismerhetek 4*x elhelyezésbe dobja ki az ismerősőket, opera csak 3*x..vágom akkor az oldal para..mind1 csak megbuherálják majd..addig max marad az ie6..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
h_143570
addikt
válasz Dictator^ #2393 üzenetére
A ''kit ismerhetek'' elrendezes tenyleg erdekes nalam 2, 3 es 4 oszlopos felalas is volt mar, most 2 es 3 kozott valtogat, elotte par napja meg 4. Sot az ismeroseim is mashogy nez ki most mint par napja volt, 4 helyett csak 3 oszlop, viszont a fuggo kapcsoaltok meg tokeletesen mutatja a 4 oszlopot.
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Nekem egy ideje haldoklik iwiwen a listazas. Nem tudom biztosan, hogy ez most iwiw avagy opera problema-e, mert IE-vel (ha nem is tokeletesen) de megy. Mig Operaval pl. visszaigazaolok egy ismerost, homokora, es nem tortenik semmi. Frissitenem kell, akkor mar jo. Es peldaul a legorditem a listat, es az elso oldalrol mondjuk a nyolcadikra szeretnek menni, egyszeruen nem csinalja meg. Ez volt a 8629-es es ez van a legujabb builddel is. Nem jo
Szereted az állatokat?
-
MODERÁTOR
-
-
Levin01
őstag
Opera haszáló vagyok jó ideje de van egy problémám ami szinte állandó:
időnként gondol egyet az opera és szabványos winfos-os hibaüzenettel kilép. Ezt frissen telepített oprendszernél is szokta produkálni és több verziónál is jelentkezett a dolog.
Valami megoldás? -
Dictator^
veterán
válasz Levin01 #2399 üzenetére
és akkor jelentkezik a hiba amikor töltenél be egy oldalt és kattingatsz tovább mig betöltötte az az oldalt ..? nálam akkor csinálja ezt amikor pl töltök be egy oldalt, és közbe már megyek is linkekre stb..akkor gondol egyett és szabálytalan müvelet...ezzel még nem tudtam semmit se csinálni..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest