Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz frankie! #1999 üzenetére

    Köszönöm! :B

    - ha átmásoltad, akkor természetesen nem ott van, de biztosan a wand.dat fájlban
    - így hát :). Annyi kiegészítéssel, hogy nem a Profile mappában jön létre az ini, hanem a Profile mappán belül a változtatásnak megfelelően a Menu, a Keyboard vagy a Mouse mappában.

    Elsősorban azért hanyagolják, mert:
    - nem is ismerik
    - túl sok mindent tud (akinek el kell magyarázni, hogyan indítsa el a böngészőjét, annak feleslegesek pl. a mouse gesture-ök, nekik elég az IE, vagy az alap FF is)
    - nem a megszokott a kinézete (lásd IE és FF, amik nagyon hasonlóan néznek ki, bár sokan koppanni fognak, amikor kritikus biztonsági frissítésként egyszer csak feltelepül nekik ez IE7, amin néha én is nehezen igazodok ki), bár ez megoldható, mert léteznek IE és FF like skinek ([link])
    - nem minden oldal jelenik meg vele jól (bár IE7-el is lesznek problémák, és a jelenség egyre ritkábban forul elő)
    - vagy egy oldal szándékosan nem akar megjelenni, elavult böngészőre hivatkozva. Ez ugyan áthidalható a User ID átírásával, de a fentebb említett egységsugarú user erre sem képes magától, inkább nem szív vele

    Lásd a dolog jó oldalát: Mivel az Opera használók tábora csak kb. 1%, a sok unatkozó fiatal nem írogat rájuk vírusokat és egyéb kellemetlenségeket. Mindössze szabványos oldalakra van szükségünk, ezt meg remélhetőleg kiharcolja helyettünk az FF, miközben egyre több sebezhetőséget találnak benne, ahogy nő a felhasználói tábora (Operában is lenne, csak ''senkit'' nem érdekel).

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák