Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #25795 üzenetére
Milliók halnak éhen naponta, Te meg egy guga miatt ekkora hűhót csinálsz..
Mivel most az agyad nem biztos hogy jól működik, az irónia szót legalábbis feltűnő helyre teszem.
Mindazonáltal a portánál kifelé menet látványosan el kellett volna ájulnod, összeesned, kipróbálandó azt az esetet, mikor ugyan nem mentő hoz, be, de gonosz renitens módon mégis megpróbálnál sorszámot igényelni a balesetire. Csak hogy mégis úgy adnak-e. Vagy ki kell hívni akkor is a mentőt, akik kivisznek a portáról a mentőautóba, ellátnak, majd vissza bevisznek, és tépnek sorszámot...
Mostmár csakazértis kurvakíváncsi lettem volna.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lujó55
addikt
válasz fokukac #25795 üzenetére
szarügy.
én azon a véleményen vagyok, hogy fizetek inkább mindenért, de EÜ-t ne vonjanak tőlem. a múltkor megröntgenezték az asszonyt magánklinikán, szakorvosi vizsgálattal együtt 16500Ft. Elővettem az EP kártyát és lehúztam. Ennyi.
Ja és a legfontosabb: telefon délelőtt 10-kor, 15-kor már vártak bennünket tolongás, sorbanállás, várakozás nélkül. -
nagyúr
akksi problem solved.
felhívtam egy telefonszámot, rendeltem egy akksit, kihozták és már be is szerelték, nagyon baráti volt, lesti akku-tól rendeltem.Igaz, egy 45 percet várattak a megbeszélt időhöz képest, de dugó volt, (mert okos kormányunk lezárta a rakpartot, mert sétányt építenek a parlament elé)
szerintem 13,9k-ért nagyon baráti volt, meg a házhozszállítás-beszerelés is, 2500-ért. és még számlát is adtak meg garilevelet, el vagyok alélva.
még a kezem se lett koszosés van még egy jó hír is, már nem szédülök, sőt a boltban már fejbeszoroztam, szóval kezdi elérni az iq-m a 70-et.
Ui. és volt a kistesco-ban akciós coronita féláron, megvettem az egész készletet
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
bnss
veterán
A hócipőm tele van, hol a káromkodós topic? No mindjárt megkeressük...
ÉKE
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
Jaj, lehet jelentkezni a búgató hotelbe. Ez is végtelenített sorozat lesz mint a gigamegahiperűberverynagyonsztár meg az XYZABCDEFGH faktor, meg a csillag hold bolygó galaxis kvazár köd csillagkép születik....
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lujó55
addikt
szerintem a kukuc halucinál. ennyi jó nincs is a világon
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
lujó55
addikt
válasz Tothgera30 #25813 üzenetére
hát ez a fékezés nem semmi. amolyan indiana johns-os
-
-
nagyúr
fsq függőknek
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
bobsys
veterán
Hmm, itt ha lemesz akkor par ora varakozas utan bekerulsz az orvoshoz, ha meg telefonalsz masnapra kapsz idopontot. Ofkorsz $70 az alap vizsgalat, dehat ez van.
Azon pedig meg mindig elcsodalkozom mikor vezetek, hogyha indexelek, mert szeretnek savot valtani akkor lassitanak az emberek, hogy beferjek.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
BlacKSouL
addikt
A Milka egészmogyorós csokiban a mogyoró olyan kőkemény, hogy a legtöbb fogorvos ezt ajánlja. Valami kalapáccsal apró szilánkosra kell törni csokistól, zacskóstól mindenestől.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Mawyx
őstag
Végre megint interjú, de ez a nő telefonban annyit beszélt és olyan gyorsan, hogy belefájdult a fejem, én nem fogok tudni így csipákolni, azt mondta dobjam be magam, fogalmam sincs hogy kell, mire gondolt, mit szeretne, ki kell találnom valamit.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
Mondjuk szerintem nem túl szokványos, hogy igazgatók olyat mondjanak a telefonba, hogy "dobd be magad és meglátjuk"
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
addikt
No komment
-
ladybug
őstag
válasz BlacKSouL #25819 üzenetére
Én szeretem. Egyébként meg egy egyszerű tolnai öregembert idézve: "Harap a kutya?" "Nem kell odamenni." Ha nem ízlik. Nem kell megenni.
Mawyx: A "titkárnőség" nem olyan rossz dolog. Tőleg meg úgyis mást várnának el, mint egy nőtől, és ebben nincs semmi rossz. A pénz az pénz, akármit is dolgozol.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy Firefox-ban ha pl megnyitom a prohardvert, vagy fb-ot egyből el vannak mentve az adataim.És mivel tovább adom a gépet így ezt nem szeretném.Remélem nem csak a windows reinstall segít.Töröltem az előzményeket a webhely beállításokat, de csak megjegyzik az adataimat.Valaki tudna egy megoldást erre?
-
lujó55
addikt
baj van...
érik a barack.
nem kicsit, nagyon.
máskor szépen egyenletesen érik a család legnagyobb örömére, most meg egyben ért be az egész két nap alatt. hullik a fáról, ha meg lehullott és megütötte magát rothad szét. sok volt neki ez a rengeteg eső. -
lujó55
addikt
válasz stranger28 #25833 üzenetére
na jó, de az még nincs a földön.
ez meg potyog amint hozzáérek a fához. és még csak meg se ért rendesen, mert tavaly pirossas-narancsos színű volt, most meg éppencsak sárgás rózsaszín, pedig volt nap bőven. mondom én, túl sok volt neki az utóbbi két durva nagy eső -
tildy
nagyúr
válasz stranger28 #25836 üzenetére
akkor én most csendben maradok. 23 fok, napsütés.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kételkedem
addikt
Sok boldog névnapot minden Lászlónak!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #25841 üzenetére
Bizony! Boldog László napot az érintetteknek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
stranger28
addikt
Köszönjük
-
lujó55
addikt
csatlakozom
-
Mawyx
őstag
Minek olvasok olyan oldalakat, amikről eleve tudom, hogy felidegesítem rajta magam?
És front van? Megállás nélkül fáj a fejem 2napja.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Pisztillus
senior tag
-
NoLF
veterán
ide mindig szívesen elsétálok
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #25848 üzenetére
Szerintem Erzsébet!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
NoLF
veterán
válasz Pisztillus #25848 üzenetére
clifton suspension bridge - azaz cliftoni függőhíd. nem mai darab
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- DIGI kábel TV
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest