Új hozzászólás Aktív témák

  • stranger28

    addikt

    válasz Tim82 #25339 üzenetére

    Ezért mondtam, hogy nem népirtásra kell gondolni, "rendes" fegyverekkel. Olaszliszka pedig remek példája, hogy ezek mennyire nem rendes emberek. Emberi jogok? Minek? Nem képesek beilleszkedni. De az EU nyomatja, hogy a kisebbséget el kell tartani, fel kell zárkóztatni, blabla. Aztán most ez a helyzet. Romák ellen pedig nem volt ott semmi emiatt. Elég sok bűncselekmény van, csak ilyenkor ugye felkapja a média, és saját szájízére formálja.

    Régebben volt tisztelet az eltartó irányába. Most nincs. Annyi eszük sincs, hogy azt a kezet ne harapnák meg, amelyik eteti őket. De mivel ez egy babakéz, le se szarják. Jól is teszik, ha belegondolok... /Nyilván nem nekünk jó ez, mielőtt megint félreértés lesz./ De nem hiszem, hogy ezt évtizedekig fogják tűrni a népek. Kanada is már kényelmetlenül érzi magát, aztán még alig ment ki pár.

    Akkoriban (VH) inkább a zsidók voltak kereszttűzben, bár ők meg nem loptak, csak irigyek voltak az emberek. Meg ugye a bűnbak kell.

    Miért lennének? Ez on-topic, vagy mi a fene. :)

    (#25340) fokukac: Az nem rossz. :D De sok be is vallja, hogy a péniszét hosszabbítja csak vele, nem süti el feltétlen egyiket sem. ;]

    (#25341) tbs: Nem is akarnak beilleszkedni. Ilyen egyszerű. Egy felnőtt embert, ha nem akar valamit, nagyon nehéz rávenni, hogy tegye meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák