Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz bbuffy #90078 üzenetére
Nincs olyan hogy OLEDhez való konzol
A vesa az egy szabvány. Ha tudja a választott konzol a 400x300-at akkor jó lesz (természetesen a súlyhatárt is nézve).
Vagy mire gondoltál?
Pl ezzel mi gondod :
[ Szerkesztve ]
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
kolosszus87
senior tag
válasz bbuffy #90078 üzenetére
Nem tudom milyen "oled konzolt" keresel. Ilyen nem létezik, minden mai tv hátsó felfogatása ugyanazon a vesa szabványon alapul... a leggagyibb lcd-től a legdrágább oledik. A konzolnak aztán édes mindegy milyen tv-t akasztasz rá.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
kolosszus87
senior tag
válasz bbuffy #90081 üzenetére
Attól, hogy a gyártó mintegy marketing fogásként a termékét "prémiusítva" ráírta a dobozra, hogy ez oled-hez jó, attól ez még nem lesz oledkonzol. Semmit nem tud ami miatt ez bármi előnyt jelentene egy oled tv-vel!
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz bbuffy #90086 üzenetére
Csak segíteni szerettek volna Neked és valószínűleg pénzt spórolni. A marketingesek nagyon értenek hozzá hogy kell kamu dolgokkal lehúzni az embereket.
Nincs olyan hogy oked fali konzol. Sima fali konzol van és kész. Ráírhatnak minden hulyeseget amivel csak jól lehúznak, pl 8k, hdr tvhez fali konzol. Vagy esetleg ha erre a fali konzolra teszed akkor 10-szeres lesz a kontraszt arány[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
hunspikey
őstag
válasz bbuffy #90657 üzenetére
Na ez minden túl tesz. Genya, ezek szerint a g3 90%-a még nincs kihasználva nálam, a mester guru azt mondta. Egy tápstabilizátor és megkapom 1-2 évtized összes fejlesztését előre! (évi 5-10% fényesség javulással számolva). Ezt remélem az lg ostoba amatőr dilettáns mérnökei akiknek közé nincs az elektronikához, sosem tudják meg mert akkor csak 10 éven keresztül egyre jobb tápkábeleket fogunk ugyan ahhoz a tvhez kapni a pénzünkért.
OLED forum 2035:
-Srácok most jött meg az emagról az LG G5 - nem a 2025-ös, hanem a legifjabb 2035-ös modell.
-huuu de jó, mesélj milyen!
-hát olyan tisztára mint a régi 2023-as g3-mam amit a technika múzeumnak adtam tavaly, szóval tök olyan volt, mindenben, már küldtem is volna vissza, hatalmas csalódással, csak aztán elolvastam a user manualt és ott le volt írva hogy amit hozzá kaptam alkarnyi fekete rúd, az nem a fali konzol hanem a tápkábel és csak ezzel éri el a 6000 nitet, különben 1400...A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Laraxior
titán
válasz bbuffy #90915 üzenetére
Eleg hihetetlen szamomra, hogy valaki kiad egy halom penzt egy oled tv-ért, es az a minimalis stanby energia számit.
Mint amikor a kúton az 5ös bömbibe 2ezerért tankolnak"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz bbuffy #90974 üzenetére
Ha nem a foldon akarod hagyni, akkor bizony kell egy masik droid, akivel pozicionálod[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz bbuffy #91034 üzenetére
Kalibrálni
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz bbuffy #91117 üzenetére
Nagyon impozáns.
PHs helyett próbáld rtings beállításait, jobban jársz (mert phs beállítások csan sdr pc monitorként való használathoz vannak ráadásul icc profillal, magyarul filmre és semmi másra nem jó, színskála nativra allitasaval túlszaturált színeket kapsz).[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bbuffy #91230 üzenetére
Arra a beállításra majd én is ránézek, bár valószínű egy-két dolog egyébként is ízlés kérdése. Legalábbis nálam így szokott lenni. Ettől függetlenül én is szeretem a jó tippeket, leírásokat.
Holnap érkezik az S90C. Kíváncsi leszek rá game mode -ban. Meg hogy sportnál milyen. LG OLED -nél sem nagyon értettem, hogy kinek találták ki ezt a gyári beállítást Sport mode -ra? Mert a hó és a fű is kb. kiégeti a szemem a helyéről.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz bbuffy #91236 üzenetére
Nekem egyelőre a talp az ami fura. Kicsit instabil hatása van, de valószínű csak bebeszélem magamnak... Sony -nál volt olyan, hogy a talp alul volt tervezve a TV súlyához képest. Ami azért biztos, mert abból a modellből 2 is volt nekünk, és pár év után mindegyik hátra felé hajlott egy kissé... Meg nem mondom már a típusát, de még 2018 -ban vettük.
LG C szériának például kifejezetten szeretem a talpát. Meg például QN90 A/B -nek is masszívabbnak tűnt...de valószínű ez csak az én hülyeségem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Fortnite76
csendes újonc
válasz bbuffy #91230 üzenetére
Szia !
Tegnap kihoztak a telekom jóvoltából egy Samu QE65S90CAT tévét, lelkesen rá is kötöttem a PS5-re de nekem túlszaturált és sötétben kimondottan bántó a fényereje...Fentebb írtad az rtings.com beállítási javaslatait. Ellátogattam erre az oldalra, de én nem találtam beállítási javaslatokat...megjegyzem inkább németes vagyok, nem angolos...Esetleg tudnád részletesen leírni hol találom ezeket a beállítási javaslatokat ?
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs