Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Celtis #84624 üzenetére

    Azt látom, hogy nem érted.
    Nincs kadenciahelyes lejátszás a TV-s rendszereken (csak "pulldown"-nal éri el, hogy "nézhető" legyen), külső forrásból van fps-váltás, ha az eszköz úgy küldi.
    Továbbá megjegyzem, hogy van olyan tv, ami HDMI bemenetről sem 24p judder free - igen, de nem ez volt a kérdés, egy konkrét TV-ről érdeklődtek.
    The test to see if a TV removes judder from native apps is a bit more complicated, but the process the TV has to go through to remove judder from a native app is the same as a 24p source.- remélem érted az angolt, nem írja, hogy tudja a kadenciahelyes lejátszást, azt írja amit én, úgy tűnteti el a "judder"-t, hogy a hatása megegyezik a valós 24p-s forrásokéval. A 60 Hz-en a 24 fps kb tökéletes tud lenni, hiszen a 120Hz-es paneles a 24fps-t 5x-rözve játsza le, így pont 120fps-nek megfelelő lesz és ezt egy picit "visszafejtve" jeleníti meg, hogy ne legyen olyan durván szappanopera hatású.
    Abban egyetértek, hogy 25p, 50i problémás lehet leginkább androidon. - ez minden rendszeren így van, ha nincs fps-váltás, vagy a pulldown már nem annyira hatékony. TV-k alaprendszere 60Hz-nek megfelelő képkockasebesség.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák