Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz so_ha #83418 üzenetére

    Ez a része viszont jogos, nem akartalak megsérteni azzal, hogy butaságnak neveztem amit írtál, ne haragudj ,elragadtattam magam.

    Csak én dolgoztam 10 évig a Tv gyártásban te meg nem és ezért erre alapozom a feltételezésemet és a hitemet és a fórumokon olvasott vélemények megerősítenek ebben.. Anno Több féle típust gyártottunk és nagyon jól tudom ,hogy ( néhány)azonos alkatrészekből a minőségbiztosítás különböztette meg a Loewe-t a Philipstől vagy a Fishert és az Univesum márkát.

    A Sony erősen túlárazott de az árazás miatt talán jobban oldafigyelnek a minőségbiztosításra, az én tapasztalataim alapján. Nem tartom kizártnak hogy az LG is jobban odafigyel a Tv gyártó sorokon a G2 Tv -re mint a C2 re...
    Részemről én is lezárnám, és még egyszer kiemelném Vhiktornak és neked is az autós példára és arra hogy megint leírtátok, hogy teljesen másról beszéltek , nem arról amiről én.
    Vhiktor azt írta le, hogy az alapanyag gyártó mindenhova ugyan azt gyártja aztán kész.. ez így van, Amit én írtam hogy a végtermékben a minőségi különbséget az okozza hogy azt az alapanyagot egyes gyártók más minőségbiztosítási rendszer alapján építik be, azaz ami az egyiknél még jó Dél-Koreában az összeszerelésnél az a másiknál már nem elfogadható Lengyelországban vagy Taiwanon.( Egyébként biztos vagyok benne hogy a Pana komolyabb gyári kalibrációja is jobban kiszűri a rózsaszín paneleket)
    Most a többi alkatrész hatásáról nem beszéljünk mert az evidens, hogy más a képfeldogozás stb. szóval, hogy teljesen más amiről akkor ti beszéltetek. Abban én is biztos vagyok( hit alapján szintén) hogy az LG display nem válogat..
    DE arra viszont én is kérhetnék bizonyítékot hogy arányaiban a Sony, Pana kész tévéiben ugyan annyira panelhibás.( tehát kis halmazból merítve) Szerintem nem tudnátok adni...

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák