Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz salapp #83301 üzenetére

    Én úgy gondolom valahogy, ha a Panasonic állt volna bele az oled fejlesztésbe annó, akkor most nem itt tartanánk, de sajnos senki nem akart jobb képet gyártani nekünk, csak az LG és emiatt fejet hajtok előttük. Nagyot csalódtam a Panában, hogy ennyire elengedték az audiovizuális ágazatukat.
    A sok rossz panelről most is az a véleményem, hogy LG-ben sincs több hibás panel, mint Sonyban vagy Panában, csak az értékesítési arányok miatt ők tűnnek ki jobban a sorból.
    Mikor a C2-t vettem, vagy 1 órát kellett várnom a MM-ban, mert egyetlen eladó volt az egész osztályon, meg egy kisegítő emberke. Nos, ezalatt az 1 óra alatt (figyeltem) elvittek kb. 10 db LCD-t, oledet egyet sem, illetve 1db-ot én hoztam el. Tudom, ez elég szerény mintavétel egy órányi MM-os forgalomból kiindulva, de hidd el, kb ez a valóság is. LG elad 100 oledet, az összes többi gyártó pedig elad 15-öt. És szerintem nagyon keveset mondtam LG-vel kapcsolatban. Ha tehát látunk/találunk a "nagyvilágban" 1000 db LG oled hibát, erre eshetne 150 db "egyéb" gyártói hiba, ami simán meg is van szerintem. Ha kicsit is belleássuk magunkat a hibák kersésébe, bőven akad Pana, Sony és Philips is a sorban.
    Panelgyártóból nincs túl nagy választék, ami azt illeti.
    A Samsungot nem ismerjük közelebbről, fogalmunk nem lehet, hogy hány órát fognak elmenni a paneljeik hibamentesen. Ezt majd az idő fogja eldönteni. A többiek panelhibás oledjei meg úgyanúgy bandingelnek/tintingelnek, mint egy hibás LG, hiszen a panel ugyanaz. De, az LG display védelmére legyen mondva, a legutolsó szériás Panasonic plazmák is bővelkedtek tintingben, bandingben, meg egyéb képhibákban, az állandó és megkerülhetetlen ditherzajjal együtt és mi mégis imádtuk a Panasonic plazmákat, ugye? ;) A sajátom 50TS60 is tintingelt, dither is volt bőven, meg némi banding. Szóval, nem látom én ennyire sötéten az LG display világát. :N

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák