Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Vhiktor #76881 üzenetére

    A gyári visszallitalás csak a beállításokat állítja vissza, ha már hardveresen bejaratodot a panel ahhoz semmi köze. - Nem hülyeséget írok és nem hülyeséget tapasztalt @fulton sem, ez Philipsnél így van. Mivel "színekkel dolgozom" így első változáskor, konkrétan 2-3 hét után, feltűnt, hogy nem olyanok a színek, mint első bekapcsolás után. újra beállítottam a színeket, később, egy fw hiba miatt gyári visszaállítást kellett eszközölnöm, megint élénkek voltak a színek, majd 2-3 hét elteltével újra a normál módba váltottak, ekkor tudatosult bennem, hogy ez gyárilag ilyen, akár a 100-ik gyári visszaállítás után is élénkebb lesz, majd 100 óra után "normál".
    Sok tv-vel kipróbáltam már ami nálam járt, ha vissza allitod a kalibralt beállításokat gyári reset után ugyanúgy kalibralt lesz. Feltéve hogy nem évekkel előtte lett kalibralva a tv (vagy a kalibrálás óta nagyon sokat üzemelt a tv). - Fogadd el, hogy ez ilyen, ha nem hiszed, akkor bármikor demonstrálom, én is túl vagyok kb 60 TV-n (saját használat), tudom, hogy melyik márka hogyan viselkedik, a Philips OLED így viselkedik gyári visszaállítás után. Sonynál is voltak fura, színkezelési problémáim (bekapcsolás után akkor váltott a kiválasztott színporofilra, ha átváltottam egy másik bemenetre, majd vissza, bekapcsolás után nem tudta azonnal a kiválasztott beállításokat alkalmazni), sokan észre sem vették, aztán kiderült, hogy nem én vagyok a "hülye", hanem tényleg így kezeli a Sony.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák