Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz djg #6354 üzenetére

    Szia, 3-4mnél a 4knak nem sok értelme van 55colnál, ahoz azért legalább 2.5 de inkább 2m kéne ülni, h látványos előrelépés legyen. Persze a kontraszt meg hdr messzebről is kijön, de azért az ideális távolság az valahol 1.5m körül van szóval...

    1. sima tv adás képe nem rosszabb mint lcdn, sőt ugye a kontraszt miatt szebb is valamivel. Ettől függetlenül ami agyontömörített sd adás, csodát azzal nem tud, de élvezhető marad. Ugyanakkor ha tv nézés a fő szempont, arra valóban felesleges az oled :)
    3. házimozinál a hálózati lejátszás az teljesen rendben van (ha nem wifin hanem kábelen teszed ezt meg) sőt, az a preferált, plex vagy hasonló szerver + app hozzá a tévén, s minden gyorsan s gördülékenyen megy. Megy hddről is a lejátszás természetesen, de csak kényelmesebb hálózaton megosztani, mint folyamat hddre kiírni, majd tvbe bedugni stb. Erre a célra ha nincs semmi csak a pcd, még akkor is jobb, de ha van nasod, akkor végképp kényelmes az egész dolog, mert akkor van egy keveset fogyasztó 24/7 működő tárhelyed, amit kezel a tévéd is, távolról neten keresztül is tudod menedzselni a torrenteket, automatizálni a sorozatletöltést stb. Szóval egy olcsóbb syno erre a célra a legjobb, vagy ha nem akkor pcs megosztás még mindig jobb mint a hdd dugdosása. Annyi h wifi az tényleg felejtős ilyenkor.

Új hozzászólás Aktív témák