Új hozzászólás Aktív témák

  • Northlorien

    tag

    válasz Fisha #50209 üzenetére

    Ha elolvastad amit írtam, értened, hogy nem pár % eltérés van, azt próbálom magyarázni nem sok sikerrel, mert ahogy nézem nincs kinek, lassú svenkrol beszéltem, és ott sem mindig jön elő és több mindentol függ, gondolom nem Antonioni és Jancsó keblén mész lefeküdni minden este, és el nem tudom képzelni hogy nálad mi lehet, mert nálam soha nem volt annyira brutál, hogy emiatt kiakadjak. Az osszkeprol beszéltem, hogy mindkettő hozzátartozik, de szerintem sincs több kérdés, amíg le nem mászol Napóleon lovarol, és alapjáraton azzal akivel nem lehet beszélgetést folytatni, valószínűleg nem is érdemes.

    @Kleroo érdemes elolvasni a különböző whitepapereket, illetve a szakmában napi szinten ezzel dolgozom, és onnan van az infó.

    @daneel_hu igen, a rossz forgatókönyv a legnagyobb probléma. Pl. A dogma filmek zsenialisak, és nem a látvány teszi azzá őket. Ismétlem nem 1% különbségek vannak, azt fischa mondja, és nagyon távol áll a valóságtól, kérdezz meg egy kalibratort, hogy mekkora eltérések vannak - a nagyon kicsitol, a kurva sokig terjednek, gyártótól függően.

Új hozzászólás Aktív témák