Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
válasz bendeguz76 #33050 üzenetére
Nem rossz gondolat
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
wolfattila
csendes tag
55B8 Telekom reggel 7-kor telefonáltam.... nincs is raktáron
-
snecy20
nagyúr
válasz devil-k #33052 üzenetére
Széjjel kéne bírságolni ezeket a cégeket.
Emag-Extreme Digital-Euronics-Mediamarkt, átfutottam a kínálatot, megy a kamuzás ezerrel mindegyik részéről, 1db érdemi valós akció nincs, és olyan, mintha ugyanaz lenne a marketinges mindenhol...Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
daneel_hu
addikt
válasz Kriszbmx #33048 üzenetére
Ugyanebben a topikban viszont van egy 65C9 ami jobb mint az említett GZ2000.
? (képekkel bizonyítva)
Ebben a dologban nem fogsz igazságot tenni valószínű, hogy a tinting és a banding "velünk lesz" egészen addig amíg nem lesz nyomtatva a panel. És még akkor sem biztos, hogy megszűnik.Ha oledet akarsz akkor el kell fogadd ezt a két hibáját a panelnek. A mérték a nem mindegy.
Ha nem felel meg, akkor vidd vissza a készüléket. De újkorában, ne akkor amikor már panelcserére szorulna!
A tinting ráadásul olyan, hogy később is kialakulhat.
Nekem 65E8PLA van otthon, vásárlásnál szép homogén volt, most 1 éves és kezd némi tint kialakulni. Még abszolut nem zavaró. -
renatto
őstag
válasz snecy20 #33056 üzenetére
Az emag-on első percben nem volt akciós iPhone 8. És több dolog is át volt húzva már 7.07-kor. Szerencsére nem akartam venni, de akkor is.
Amúgy érdekes, hogy megint minden akciós tévé top ára 1-2-3 között van mindegyiknél. Micsoda véletlen. Nem is baj hogy nem akartam venni tévét, mert így nem is maradtam le semmiről. Nem lenne ezzel baj amúgy ha nem 50-80% év üzlete akciónak hirdetnék. Az elmult 2-3 évben nagyon leesett a szinvonal, sajnos.Azért a 65B9 - 595k-ért nem olyan rossz vagy egy 65C9 - 648k-ért
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
daneel_hu
addikt
válasz snecy20 #33056 üzenetére
Az a helyzet, hogy nincs törvény arra vonatkozólag, hogy Black Friday-en mekkora kedvezményt adjon egy cég. Ha 1 Ft-ot ad, akkor annyit.
Egyébként mi lenne az a kedvezmény amivel egy 2019-es oled esetében elégedett lennél?
De most komolyan, kíváncsi lennék...[ Szerkesztve ]
-
Kriszbmx
tag
válasz daneel_hu #33049 üzenetére
Igen ahogy olvasom a kinti fórumot van aki 20tv-t küldött vissza mire kapott egyet ami szinte hibátlan volt. Na ez vad azért. Ha nincs 65 ös méretben hibátlan, akkor milyen lehet a 77 vagy 80 fölötti?
Igen a W széria valóban más
Amúgy valami miatt azt amit írnak GZ200 mennyivel homogénebb mint a többi, valami miatt csak másabb. Akkor ha nem a panel talán a vezérlése..
Egyenlőre a sok kommentből az jön le , hogy a saját C8 asom 2. panelja kb az amit tudnak a tv-k. Ott "csak" a 100% fehérben volt sárgás folt.. Minden más okés volt. Ehhez képest a mostani amit kaptam a fehérben sárgás folt van, a sárgában zöldes és még függőleges beégés szerű csíkok is vannak.
Ha lenne egy panel amin újra max a 100% fehér a bajos , DE csak kicsit, akkor úgy vagyok vele a teknika ennyit tud, mindemellett gyönyörű a kép -
powerup2
addikt
válasz bendeguz76 #33054 üzenetére
Köszi remélem pozitiv válasz lesz
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
renatto
őstag
válasz daneel_hu #33057 üzenetére
Nálad is "alakul" a tinting? Nekem az új panelen, hogy rádobtam egy 1 órás frissítést, jelentősen romlott a tinting. Az elején tök fullos volt, most meg már zöldes a széle sárgánál.
Amúgy továbbra is úgy látom az első órákban érzékenyebb a panel. Többször láttam már IR-t akár 10-20-30 perc után is, míg az eredetivel 2 év alatt soha. A 7 perces frissítő eltűnteti, de... Lehet hogy ez a panel sérült - ez ugye 100% - de akkor is...[ Szerkesztve ]
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
snecy20
nagyúr
válasz daneel_hu #33059 üzenetére
Komolyan mondom, már egy 5-7%-ot is tudnék értékelni, ha az valós.
És itt nem elsősorban a pénzről van szó, hiszen ha kell valami az embernek, akkor megveszi drágábban is - valószínű hogy nálam is így lesz -, de szerintem 400-ért az 55-ös B9, meg 600-ért a 65-ös B9 nem akciós árak, ennyiért hetek óta meg lehet venni őket.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
devil-k
nagyúr
-
daneel_hu
addikt
válasz Kriszbmx #33060 üzenetére
Van olyan tag ott, aki 2db GZ2000-est küldött vissza, a harmadik jó volt.
Nem hiszem, hogy a Pana tudná a bölcsek kövét... pedig jó lenne mert akkor valószínűleg az LG is tőlük venné az elektronikát...Szerintem - ha megfogadsz egy jó tanácsot - ne a szarráakciózott időszakban vegyél oledet.
Ilyenkor már ki tudja milyen példányok forognak a rendszerben. A 2019-esek még frissek, idén május-júniustól forgalmazzák őket (B9-est még később), szerezz egy ilyet még idén. Most már egész jó áron vannak.Vagy vegyél egy Sonyt, Panát netről... 14 napig meggondolhatod magad bármikor.
Bár én biztosan maradok az LG-nél legközelebb is, kivéve ha valami W-szerű készülék napvilágot lát a fenti cégek kínálatában. -
bendeguz76
aktív tag
Megkérdezem akkor az Lg 55-65 b9 c9-et
bendeguz_HUN
-
daneel_hu
addikt
válasz renatto #33062 üzenetére
Nem tudom.
Szerintem nem kéne olvasnom a topicot, és akkor nem gondolnék ennyire ezekre.
Ezt csak akkor tudnám bizonyítani ha lefotóztam volna vásárlás után és most. De mivel nem tettem, nem tudom bizonyítani, hogy akkor "jobb" volt mint "most. Szóval passzolom a dolgot.
Az viszont szinte 100%, hogy a tinting függ a környezeti fényektől, betekintési szögtöl, és attól is milyen állapotban van a szemem éppen.Az biztos, hogy ez a panel sem tökély, de a máshol látott problémás darabokhoz képest sokkal jobb. (banding, tinting).
Valószínáleg nem lesz gondom vele, legfeljebb ha lesz dead-pixel és beégés.
Utóbbiakat már nem tudnám tolerálni. -
renatto
őstag
válasz snecy20 #33063 üzenetére
2-3 hete még mindkettő 30-50k-val drágább volt. Ez is csak a "BF"-nek köszönhető. Tök logikátlan Karácsony előtt - a húzószezonban - akciózni.... 2 éve 55" volt 500-550k... Amúgy tavaly ilyenkor ettől drágább volt a 2018-as széria...
#33067 daneel_hu Nekem a gyári panel az elején nagyon homogén volt arra emlékszem, 2 évvel később meg nagyon nem... Közben nem is néztem.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz bendeguz76 #33066 üzenetére
Emagon 400k atz 55 B9 az szerintem teljesen vállalható most.
A 65"200k-val drágább. -
devil-k
nagyúr
-
zsoltika74
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha ennyi "gond" van az oled panellel nem jobb alternatíva egy 65 colos használt plazmát venni jó áron? -
Fisha
őstag
válasz devil-k #33071 üzenetére
Ha már itt szomorkodunk, hogy nincs jó TV akció. Enyhén off, de hátha lehet jó mediplayert kapni ma. Szóval Oledezésre, HDR-ezeésre ti mit ajánlotok? Ami papíron tudja az nem elég? Lehet még szomorúság valamiből? (analóg kiement és netflix/stb nem szempont nekem).
Ezzel lehet valami bajom?
https://www.emag.hu/xiaomi-mi-box-s-medialejatszo-4k-hdr-dolby-dts-android-8-1-wi-fi-bluetooth-mdz-22-ab/pd/DKTP4CBBM/?X-Search-Id=ff7008af568a664ef7dd&X-Product-Id=41692679&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view&ref=[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz zsoltika74 #33072 üzenetére
Nem.
-
libus
őstag
Szerintem behúzom 450k-ért az MM-ben a 55C9-et mert nincs jobb ajánlat.
Ide nincs valakinek kuponja?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
allein
addikt
válasz daneel_hu #33059 üzenetére
Azért a mostani árak sokkal jobbak mint amennyiért annó vásároltam a 65” C6-ot, 900.000k
Tegnap belekóstoltam egy kicsit a Netflix DV világába, egész pöpec, még a B7-en is.
bizony, szépen lassan mennek lefele
(#33078) devil-k+1, nálam is van Apple TV és egy UHD BD lejátszó is. Teljesen másképp jeleníti meg a képet egy külső lejátszó.
Viszont nem elhanyagolható, hogy az LG beépített lejátszója jól működik, kényelmes 😎
De én is úgy gondolom, hogy egy OLED tv méllé, dukál egy jó külső lejátszó is.
[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz allein #33079 üzenetére
55E6V-t vettem 950 000- ért 2016-ban.
Lehet fokozni.
És az 55B6 700k felett volt, erre is emlékszem.Itt az volt a téma, hogy tavalyhoz képest változott-e a trend.
És meglátásom szerint nem annyira.
Ugyanannyi egy E9 mint egy E8, talán a C9 kicsit olcsóbb mint a C8... mindössze ennyi.
Olcsóbb lett a W9.[ Szerkesztve ]
-
-
athomi
veterán
Én berendeltem egy B8-at, de korábban elhatároztam hogy csak 5 év garanciával veszem, annyi gond van ezekkel a TV-kkel. Szóval bizonytalan vagyok.
-
renatto
őstag
Nekem HimediaQ30 van 2 éve és eddig nem volt vele gondom, mindent visz. Haver NAS-ról használja, AppleTV-t váltott nála. Ez 35k így hogy nem akciós, amúgy 30k körül mozog.
-
renatto
őstag
Ha nem vagy 100%-ig biztos benne, lehet megvárhatod a jövő heti - Fekete - pénteket. Miután most sem volt semmi különös akció, 99% hogy ennyiért lesz akkor is. Hátha valaki ad neki 1 kis plusz akciót. Ha nem lenne akciós, pár hét és ennyi lesz úgyis....
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam a táborhoz, de csak egy LG OLED55B9-cel. Magamat ismerve ettől is kifolyik majd a szemem. Illetve meglátom, hogy az Alzás mókából mennyire sikerült kihozni a legtöbbet, legfeljebb veszek még garit hozzá. Valakinek van már tapasztalata ezzel a típussal?
[ Szerkesztve ]
The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
-
renatto
őstag
válasz Kiratheonly #33099 üzenetére
EzMegMiEz hogy "csak"?! Pont ugyanolyan jó mint a többi! Grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest