Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • noorbertt

    őstag

    Kis up gázóra ügyben ha valakit érdekel :)
    Előzményként annyi hogy engedélyeztetni szerettem volna a geckollect.com oldalon kapható gázóra reed szenzort és felkerestem a szolgáltatómat, akik tovább küldtek a gázóra karbantartó céghez (Tigáz):


    Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk által felszerelt háztartási gázmérők nem alapkivitelűek, nem tartalmaznak impulzusmágnest, így az Önnel felszerelt gázmérő sem alkalmas mágneses impulzus kiadásra.

    Társaságunk nem rendelkezik mágneses impulzuskiadásra képes G4 névleges terhelhetőségű gázmérővel, így jelenleg nem áll módunkban biztosítani az Ön részére ilyen mérőeszközt.

    Az Önnél felszerelt gázmérő optikai jeladója (tükör/silver dot) felhasználható a gázfogyasztással arányos jel képzésére, de csak olyan módon, hogy a gázmérőre, illetve annak számlálószerkezetére semmilyen külső eszköz nem kerül felszerelésre, és a gázmérő számlálószerkezetének leolvashatósága biztosított. Tájékoztatjuk, hogy a gázmérőbe, illetve annak számlálószerkezetébe bármiféle beavatkozás megtörténte mérőrongálásnak, illetve szabálytalan beavatkozásnak minősülhet.

Új hozzászólás Aktív témák