Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    Sziasztok!

    Wiser:
    Azt vettem észre hajnalban, hogy valami a hőfokot 22,5 fokra emelte 21-ről (lehet, hogy én voltam béna és a termosztáton többször tappintottam a gombra és így boost lett belőle), de nem is ez a lényeg, hanem azt vettem észre, hogy annyira fűt a kazán, hogy az előremenő víz már 68 fok körül van a visszatérő is olyan 65 fok körüli. Visszavettem, lekapcsoltam, lehűlt.
    Délelőtt én emeltem a termosztáton a hőfokot 21-ről 21,5-ra és egy kis idő múlva pedig azt vettem észre, hogy már 22,3 fok van a szobában és az előremenő megint 60 fok fölötti és a visszatérő víz is 56-58 fok körüli.
    Normális működés ez szerintetek? Nem tudom, hogy mitől kergült meg hirtelen, de egyébként többször volt olyan érzésem mintha egy kicsit túlfűtene és utána leáll, majd amikor már esik a hő, akkor kapcsol vissza. Ezzel szemben a Tado kb 0,1 fokkal fűt fölé és inkább leállás nélkül keringtet, akár 28 fokos vizet is (esetleg egy kicsit ráfűt).
    Köszi!

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák