Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz guess.who #12885 üzenetére

    Írta a típust..., ne rugózzunk már ezen :) Fél perc alatt neked is megmondja a google hogy ez egy "turbós" zárt égésterű kazán, én meg fejből is tudtam, mert ugyanennek a nagytesója van nekem. Még a generációkat is felsoroltam, a legrégebbi is zárt égésterű ebből a szériából, szóval hiába nem írta le pontosan, a VU(W)-242-ből már biztosra mondható a dolog.

    Egyébként az enyémen is van kémlelőablak (igen, van, de ez egy zárt+szigetelt kis üveglapot jelent), igaz csak a külső burkolat alatt, de azt az ember még takarításhoz is leveszi (már aki tudja hogy ezen a típuson csak design elem, és belül van egy további burkolat), szóval én is szoktam látni a lángot :) Takarítás alatt vagy ugyanezt értette, vagy azt, amikor a szerelője kitakarította az égőtálcát.

    BUS vezérlés: nos, ez sem fedi a valóságot, zárt égésterű kazánoknál is bőven volt már bus-os digitális vezérlés, írtam fent a variációkat is ehhez modellcsaládhoz. Ha 2.es széria van neki, akkor 24V-os analóg vezérlésre van lehetősége, ha 3-as, akkor 24V ÉS e-bus is. Mindkét esetben van lángmoduláció. (1-es széria amúgy nem volt belőle, egyből 2-* -al kezdődött).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák