Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz parandroid #87447 üzenetére
Most Android alatt vagyok, de win alatt van egy olyan trükk, hogy ékezeteket lehet reptetni a sima betűtörzsek fölé.
Némelyik számbillentyűknél, a felső sorban másodlagosan ott vannak az ékezetek is.
Valahogy így működik a dolog:
AltGr+ a szám billentyűt lenyomni, amire oda van szitázva egy ékezet — elengedjük és látszólag semmi nem történt — most lenyomjuk azt a betűt, amire az ékezetet akartuk reptetni.
A magyar billentyűzet alatt így írok umlaut ä-t, de mással is működik.Nuclear launch detected
-
-
tildy
nagyúr
Angol bllentyűzetes macen hajtépés magyar ékezettel gépelni . Szakdolgozatom magyar nyelven voltát, inkább vettem egy magyar billentyűzetet hozzá.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Tim82
félisten
Vagy bármi mást, ami életelvként és sírfeliratként is megállja a helyét
Amikor egyszer ezt az "életelvként és sírfeliratként..." részt idéztem itt a fórumon, valaki volt szíves megsértődni, hogy morbid bunkó vagyok, aki az ő halálát kívánja.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pacák
senior tag
Könyvből idézni nem bűn.
Amúgy, aki nem érti a humort — különösen a morbid humort — annak így nagy kihívás lehet az online élettér.
Egy dartonita paplovag sötét tréfáit hallgatni utolsó kenet helyett? — Inkább az, mint egy bármilyen ügyintézés a magyar kormányablakoknál.Nuclear launch detected
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #87455 üzenetére
Nyíregyháza talán egy picit messzebb van BP-től,de ha valamikor lesz arra dolgom beiktatom mindenképpen.Egyelőre a Veszprémi van tervben.
-
-
ToBeY
nagyúr
Galambok ellen kéne valami tuti módszer.Kipakoltunk az erkélyről (mivel felújitjuk) és most 15percenként szállnak be a galambok,hangosak és összesz@rnak mindent.
-
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #87463 üzenetére
Hát macskát nem tudok szerezni,de kutyát majd elkérem a felettünk lakótól.Úgyis mindig ugat az a kis dög.
-
csapos2
addikt
Talán még nem, de fog, biztosan.
Valamikor régebben olvastam tőled egy olyat, hogy 30 éve főzöl. Amennyiben nem a csillagpor hullott ismét a szemembe és kápráztatott el. Melyik vágódeszka a legjobb véleményed szerint?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
bobalazs
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Reggel kaptam egy sms kódót erről a számról,de nem tudom mihez mert én ugyan nem kértem semmihez.06209000782
Mi lehet ez a szàm? -
NoLF
veterán
-
Pacák
senior tag
Amikor ide költöztünk, akkor a galambok saját területüknek tekintették volna a loggiánkat. Jött a nyár, a kiskorú kapott egy vízipisztolyt és kilövési engedélyt a galambokra.
Egyébként akkoriban lehetett kapni elég gyengécske egércsapdát is az Auchan-ban, amikből sormintát raktam a korlátra, hogy amikor nem voltunk itthon, akkor is biztosítsam nekik a nyugodt leszállóhelyet. Persze ki voltak kötve, hogy ne az utcáról kelljen felhozni — ettől függetlenül mindet brutálisan gyorsan megette az időjárás és ki kellett dobni.
Párszor láttam a hatást. A galamb meglökte, a csapda felugrott — mert semmi nem volt rajta, ami leszorította volna. A galamb ettől kihordott egy instant szívinfarktust és pánikszerűen elmenekült.
Később inkább kifeszítettem a korlát fölé egy nagyon vékony drótot, mert egyszerűbben megoldotta a leszállópálya blokkolását — de már az sincsen meg, mióta felújítottuk a homlokzatot.
Fokozatosan leszoktak rólunk a galambok és jelentősen meg is ritkultak, mert a szomszédos ház tetején rendezkedett be egy vércse pár.
Párszor láttam, hogy menetből leverik a galambokat az égről, aztán bevonszolják a zsákmányt egy kocsi mögé.Nuclear launch detected
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #87480 üzenetére
A környéken több új kis tavacska és mocsaras terület keletkezett 4-5 hónap alatt, ami az elmúlt 30 évben nem létezett, és mivel a föld se volt fagyott, meg elég sokszor esett, feltételezem telítve van. Patak is folyamatosan bőséges.
Hogy az Alföldről már jön a sivatagi por azt itt nem érezni.Galamb ellen Spyra Two. Bár drágállottam, maradt a tüske. Az erkélykorlátot végigraktuk, azóta nincs galamb. Mellettünk felettünk befészkeltek, szomszédok baszn@ak rá, van aki heti 2 napot van itthon. Ott huszával fialnak. Mondjuk egyszer arra is kitalálok valamit, de az biztos, hogy
műmadár, olcsó riasztó, alufólia, folpack, színes rongyok, madárijesztő, lengedező ruha, fellógatott cd, dvd, bluray disc, válogatás kazetta semmit sem érnek. Ugyanígy hatástalan a bottal csapdosás, hussogás, hessegetés, füttyögés. Egyszer fejenbasztam egyet röptében seprűnyéllel, de 1 hét után azok is visszajöttek.[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Pacák
senior tag
Ohh, költési szezon van, keresik a még szabad és háborítatlanak tűnő helyeket. Az egyikük anno betévedt a nappaliba és a szekrénysor tetejéről zavartam ki. Lányos zavarában elsőre nem is talált ki, kellett neki egy második — kétségbeesett — nekifutás.
Nuclear launch detected
-
nagyúr
Ja, szezonja van.... kb. az egész márciusom azzal telt, hogy reggel 5:40-kor jött egy galamb, és odaült az erkély korlátra, vagy az ereszre, és elkezdett huhogni... huhú- huhh..! huhú- huhh..!
Csak, hogy ne tudjak aludni...
Aztán felkeltem, elzavartam, és próbáltam vissza aludni, 10 percre, míg újra vissza nem jött... nem igazán voltam kipihent...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #87485 üzenetére
Cseréltesd ki az ablakod, mert rossz minőségű . Vagy használj fuldugot. ( reptértől gyalog 15 percre lakom, csukott ablaknál alszok mint a bunda)
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ToBeY
nagyúr
Ez nem ablak vagy füldugó kérdése,sokkal inkább emberfüggő.
Én pl elég rossz alvó vagyok felkelek arra is ha valaki lehúzza a wc-t éjszaka.
__
btw: Valami film forgatás volt a közelben és lőttek géppisztollyal.Én meg nem tudtam róla, és majd összesz@rtam magam,hogy miez [link][ Szerkesztve ]
-
Lassan de biztosan meg fogjuk kapni a tiszteletbeli jamaikai konzulátus címet. Megint olyan fű szag gyön be az ablakon, hogy ilyet még hollandiai caffeshop előtt elmenve se éreztem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz parandroid #87490 üzenetére
Ha tudnám hova kell, de évek óta csak suttyomban nyomja.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Pacák
senior tag
válasz bitpork #87489 üzenetére
Leszerelés előtt papírmunkával kerestem az egyik surranótársamat, az egyik körletben vágni lehetett a cigifüstöt, de ott sem volt. Másnap mondták, hogy az fű is volt... Nem tudtam véleményt formálni, mert még csak nem is dohányzom, de már a szagra sem emlékszem.
Nuclear launch detected
-
-
bobsys
veterán
Ha eladom az autot akkor az egy evre kifizetett kotelezo biztositasbol visszakapom azt a reszt amikor mar nincs autom?
Casco-t letudom mondani es visszakapni a maradekot akkor ha nem adom el a gepkocsit?Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest