Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Reggel felhívtam a kormányablakot(vagy mi a fene az) mert hamarosan lejár a személyim,hogy kérjek időpontot.Azt mondta a kis nő, csak Április közepére tud időpontot adni.
Délután odamentem ebéd időben és 3/4 óra alatt megcsinálták az új személyimet.
Ki érti ezt?De az orvos ugyanez.Február elején kértem időpontot és Április közepére kaptam.
(csak oda nem mentem oda kiülni a sorom előbb)[ Szerkesztve ]
-
Édsanyám 51-ben született. Tavaly szeptemberben koszorúér problémát kezdtek gyanítani. Adtak beutalót szív CTre- hogy majd idén március vége felé fognak majd időpontot tudni mondani (tehát nem a CTt megcsinálni hanem csak megmondani mikor lehet). Berágtam elvittem privátba Decemberben már lelettel mindennel (129khuf volt) kézben visszament hogy tessék. Ekkor meggyanították, hogy sürgősen kell sztent beültetés. Amit érfestéssel együtt lehet megcsinálni helyben. Amire időpontot majd áprilisban tudnak mondani. Elvittem megint privátba (25k/alkalom) ahol próbáltak időpontot sürgetni mert rossz állapotban van. Nos, holnap kell reggel 7-8 között vinnem a kórházba.
Ha nem költünk rá akkor még valahol a diagnosztika felénél sem tartanánk miközben édesanyám néha összeesik a rosszulléttől.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
concret_hp
addikt
mi így előzünk a kanyarban...
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Jelentem 5kor keltem h 6:30kor felvegyem edesanyamat hogy a megadott 7-8 kozott ideerjunk (7:10). Ehhez merten meg ott tartunk h most hivtak be a rendelobe en meg meg itt ulok semmit sem tudva a cuccait vigyazva a folyoson. Parkolo ovezetben persze.
-
Hold
őstag
válasz bitpork #87108 üzenetére
Mikor beküldtek kórházba 10+ vizsgálat tartott 2 hétig, közben Nővér hiány miatt már az élelmiszert és a gyógyszer adagokat is én adagoltam a betegeknek, meg a kardiológia mellett mi volt ? Persze hogy a Pszichiátria.. sok beteg tévedt át "hozzánk" úgy kellett vissza kísérnem őket.. Ennyi erővel dolgozhattam volna is ott Ja és ez Pesten volt, egyik legnagyobb kórházban.. 10 Éve nagymamám bekerült kórházba hasműtéttel.. Műtőből kitolva berakták a közösbe 16 ember közé.. Minden reggel azt mesélte, éppen éjjel hány ember halt meg körülötte.. Sajnos szomorú és egyben vicces a Magyar egészségügy..
[ Szerkesztve ]
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Vismajor01
addikt
Biatlon tudom h tömegsport itthon, ezért ideírom
Mivolt ez a 4x váltó jézusom, 1 percet elb*szni az utolsó körön az utolsó lövészeten, szegény Christiansen mit érezhetett jézusmária, mondjuk svédeknek szurkoltam de nem igy, ez borzasztó volt látni is
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
janos666
nagyúr
válasz Vismajor01 #87110 üzenetére
Ja, a PH-n biztos beszél valaki sportul... Valaki...! Valaki...? Á, majd lefordítja a ChatGPT.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
erdey_a
addikt
Egy forró fürdő keretében zen utazáson vettem részt - legalábbis ezt ígéri a Rossmann ISANA Zen Journey habfürdője (cseresznyevirág kivonattal). Utazásom során rejtélyes módon az jutott eszembe, hogy hova tűnt a 80-as, 90-es évek akciófilmjeinek legrettegettebb "fegyvere" a C4 plasztik bomba. Úgy emlékszem, nem volt film, hogy ne hangzott volna el az aktuális hős szájából a mondat egy robbanás után (ujjait szagolgatva \ morzsolgatva): "ez C4-es..."
Szóval a plasztik bomba már smafu? Igazságot a C4-esnek!Vérboci
-
janos666
nagyúr
válasz erdey_a #87113 üzenetére
Nekem az esett le nemrég, hogy már lassan 15 éve nem készült igazi paródiafilm (olyasmik, mint pl. Scary Movie, vagy Not Another Teen Movie, stb). De még csak szimplán "agyament vígjáték" film sem (sorozat az talán, de még az sem a klasszikus értelemben).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
parandroid
félisten
válasz janos666 #87114 üzenetére
Az a gond, hogy amikor elkezdik írni a röhejesen gonosz karakter monológját, rájönnek, hogy ezt már hallották valamelyik esélyes politikus-jelölt kampányszövegében...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Fasza. 2 óra alatt 36,4-ről 39,5. Úgy remegek h a poharat nem tudim megfogni.
-
Winner_hun
titán
Még valakinek konyhát?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ToBeY
nagyúr
válasz Winner_hun #87120 üzenetére
Szép lett! Gondolom 2028-ra veszel fel rendeléseket
-
Vismajor01
addikt
válasz Winner_hun #87120 üzenetére
Jó hülye helyen van az a főzőlap, az előtt pont szoktak ácsorogni emberek így meg nem férsz oda a csaphoz, ami szintén legtöbbször használt instrumen a konyhában
-
erdey_a
addikt
-
-
nagyúr
válasz bitpork #87125 üzenetére
jobbulást.!
most sokan betegek...
pénteken engem is ledöntött valami egy-két óra alatt... persze csak hőemelkedésem lett, minden más tünet nélkül. se a torkom nem fájt, se taknyos nem voltam. Aztán ez fél nap múlva elmúlt, de azóta is kurva fáradt vagyok, és magas a pulzusom.
SZerintem tuti covid. A legszebb, hogy még nincs 3 hónapja, hogy covidos voltam... Tehát az immunitásom annyira véd, hogy nincsenek fizikai tüneteim, csak az, hogy kurva gyenge vagyok, zseniális....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
janos666
nagyúr
Vagy csak ledarált egy centit a pedikűrös a sarkáról és elkezdett kopaszodni, így finoman összenyomva vékonyabb a haj a fején.
-
gaborbol
őstag
Ez a klasszikus idezet, honnan szarmazik:
“Kapjátok be gyíkok, én leléptem”
Egyszeruen nem emlkeszem, hogy honnan indult, tudja esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz #79484416 #87133 üzenetére
Épp csak elég öreg vagyok ahhoz, hogy miután beírtam Google-be, már tudtam, hogy mi ez a gyerekkoromból ismerős referencia. Bár nagyon szelektív a memóriám.
-
gaborbol
őstag
válasz szőröscica #87130 üzenetére
Koszi! Soha nem lattam belole egy reszt sem csak valahogy az informatika teren nepszeru volt, sok kocka
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #79484416 #87131 üzenetére
Ez csak azért gáz, mert decemberben voltam rendes covidos, 39 fokos lázzal...
Szóval 2 hónapig tartott a természetes védettségem... Az nem túl sok...
Szerencsére szaglásos tüneteim sosem voltak. De hogy ennyire le tud verni így is, ez hihetetlen...------
@Mikrobi : az újoncok nem értik a humorodat...
Tarthatnál nekik leckéket...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
ToBeY
nagyúr
Elkezdett nyikorogni a műanyag tokos erkelyajtó.
Ma tudtam meg,hogy a fém részeket évente kéne olajozni.
Nos,húsz éve van fent,lehet a hétvégén megolajozom -
concret_hp
addikt
nekem 2 hete tűnt fel, hogy az ajtó ~1cm-el feljebb van (vagy ennyivel nem jó a méret) a tokhoz képest, így nem (csak) azért hidegebb a padló, mert járólap van az adott ajtónál, míg a többinél parketta, hanem mert konkrétan befúj rajta a szél persze egy ilyen 2x2mm-s rés van csak, vagy talán annyi se, de nyilván az egész ajtó nem záródik rendesen...
múlt héten lehet mi is átestünk a covidon, a fene tudja, mindenesetre 3-4 óra alatt lettem közepesen szarul...
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #87141 üzenetére
Egy imbuszkulccsal könnyen állítható az ajtó magassága (ezt is tegnap tudtam meg a karbantartó videóból. )
-
Vismajor01
addikt
Én meg nem tudok rájönni, hogy mi a fszom baja van, de az irodából nyiló erkélyajtó(90 széles) az néha akkorát csattan amikor visszafelé csukom hogy odasereglik a család hogy mi történt. Becsukás közben, tehát még nem éri el a helyét, és CSATT mintha feszítene valami erős műanyagot ami egyszer csak kibújik alóla és visszapattan a helyére, de nem találtam semmi hasonlót sem. Nagyon nem hangzik egészségesnek...1 éves.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Vismajor01 #87144 üzenetére
Zsanértakaróra nézz rá(ha van) meg szokott akadni és ha egyszer meggyűrte, utána mindig megakad.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
szőröscica
addikt
Csak nekem van az az erzesem, hogy egyre hitvanyabb es egyre dragabb minden? Az elmult egy evben epitkeztunk es lakberendeztunk. Az epitkezesrol inkabb ne is beszeljunk, ahhoz kepest, hogy pont tizszer annyiba kerul a lakas, mint amiben most elek es tiz eve vettem szinten ujonnan, elkepesztoen troger munka sok helyen.
De a lakberendezesnel sem tudok mondani olyan pontot, ahol valami elsore sikerult volna, vagy serulesmentesen jott volna meg. AEG konyhagepek karcos rozsdamentes elolappal. Nobilia nemet konyhabutor torott vazzal, tobb serult elolappal, cseredarabok eseteben is, tehat nem egyszeri hiba. Olasz designer butorok hianyos szerelvennyel, eltunt rendelessel, karcos labbal. Nemet furdoszobai szekreny karcos tukorrel. Osszeszerelhetetlen, hibas menetes allolampa, szinten nem fapad arkategoriaban. Es meg sorolhatnam. Egyszeruen nem ertem, ennyire balszerencses nem lehetek, es tenyleg nem alsopolcos dolgokrol beszelunk.
-
válasz szőröscica #87148 üzenetére
Is. Meg romlik a szint mindenhol is. Pár éve rendeltünk olasz médenddizájnd lámpákat UKból. (Még brexit előtt szerencsére) 2300€ volt darabja. 4 alkalommal kaptuk meg törötten a márvány talpazatot. Ez után már nem kértünk pótlást, összeragasztottuk és sírköves felpolírozta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest