Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz BlacKSouL #79823 üzenetére

    Erdemben nem tudok hozzaszolni, csak annyit tudok megjegyezni, hogy:

    se olaszba kifele, se hazafele az egvilagon senki sehol megint nem kert semmit, ami elo van irva. Csinaltattunk tesztet mielott kimentunk, senki nem kerte. Csinaltattunk kint mert az eskuvo ebed resze az etterem zart teruleten volt es oda kell unios igazolas vagy teszt - senki nem kerte.
    csinaltattunk hazafele ami a repteren a CSOMAGFELADASNAL kellett a neninek, de mondta hogy nem jo mert pcr kell es ezzel nem tudunk belepni, mondtam neki hogy de be tudunk lepni ha nem jo az antigen, csak 10 nap karanten kell. Nehezen elhitte es mehettunk, onnantol kezdve se ott se itthon egy rohadt szot nem szolt hozzank senki. Tehat az eloirasok ellenere en nem vagyok karantenban, mert senki nem vette fel az adataimat, es kuldott el - mert senki nem kerdezte sehol leszallas utan, hogy be vagyok-e oltva, vagy van-e negativ pcr tesztem (ami nincs, antigen van 3 is az elmult het alatt)

    Termeszetesen a tesztelre eleg sok idot, penzt es energiat koltottunk, ezert is annyira idegesito, hogy mindehol midnenki leszarja az egeszet a tapasztalataink alapjan. :(

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák