Új hozzászólás Aktív témák

  • fokukac

    nagyúr

    válasz parandroid #76008 üzenetére

    Kukac dolgozik mint állat, nincs ideje panaszkodni... :)

    de van közös témánk, amikben jönni szoktam...tartok egy gyors összefoglalót:

    -áramszünet volt, tehát egy napig nem volt net, de már én magyarázom a szerelőnek, hogy nem hozzám kell jönni, hanem melyik villanyoszlopra kell felmászni visszakapcsolni az erősító power gombját (júpíszí rulez).
    -a régi céges telefonszámomat elhoztam magammal, hogy majd behozom az új céghez, na ezt 4 hónap alatt nem bírtam még elintézni (Telekom rulez), de örömmel fizetem a számlát, na
    -Az opel bár sose kop' el, de viszi a flottacég szervízbe, mert akkorát reccsen minden második kettesbe váltáskor a váltó, hogy csuhajja. Mint a régi szuzuki 15 éves korában, mikor rükvercbe rakod.
    -a munkahelyem környékén Hitchcock-filmet forgatnak, annyi dolmányos varjú repked és károg
    -végre vettem mosógépet, mert már tényleg nem bírja a 14 éves rozsdás indesit... :)
    wirpool zen, felültöltős (az fér be, oldaltöltős már az ajtón se nagyon menne be), papíron a leghalkabb. mosógépes topicban szidják, de akciós volt (99), szóval annyit ért. Sőt, most már van a médiamárktnak olyan extra szolgáltatása, hogy időre hozzák ki, és nem úgy, hoyg 10 és 20 óra között, valamikor.
    -Vettem hajvágót is, így lett otthoni covid-os frizurám. Sajnos nem megyek ilyen időkben fodrászhoz, hogy terjesszük a vírust. A b. nejemmel együtt kb. 2 óra alatt sikerült. Na jó, lesz az még gyorsabb is... :D

    Dióhéjban ennyi.
    És most, zene! :)
    Ja tényleg, végre tél van!
    néha fagy éjszaka (januárban? ki gondolta volna... egy hete találkoztam egy szúnyoggal a Duna-parton), de mára még havazott is! :)
    milyen az idő Nógrádban..?

    [ Szerkesztve ]

    Pleased to meet you - hope you guess my name

Új hozzászólás Aktív témák