Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz gaborbol #72251 üzenetére

    En egesz januar, februar, marcius, aprilisban fostam, hogy elkapom a virust. Nekem december ota mar csak faterom van csaladtag, meg nagyanyam. O 90 evesen az otthonban van, de ugye bezarva, szoval ugye o vagy nagyon vedett, vagy nagyon vedtelen virus ugyben. Faterom 69, igazan problemat okozo betegsege nincs, de akkor is, nem gyerek mar. Nekem meg gyogyszerrel kezelve, de magas vernyomasom van.
    Szoval 4 honapot vegigfostam hogy mi lesz velunk, de mult heten mar kicsit a .szom kivolt mindennel.
    Plusz kerdezgettem ismerosoket is, hogy tudnak e barkirol, aki valaha hallott mar valakirol aki latott mar koronavirusos beteget. Tekintve hogy nincs ilyen, meg egeszsegugyis ismerosok es azok eüs ismerosei kozott se, igy a fosast felvaltotta a jogos szkepticizmus. Attol meg felek, hogy baja lesz a ket meg elo kozeli rokonomnak, de nem lehet ezt csinalni eletunk vegeig. Plane igy, hogy mar hiszem ha latom.
    Elhiszem hogy olaszok angolok spanyolok leterdeltek, de valami akkor se teljesen kerek itt.
    Amugy viszont ha sikerul menni, autoval, szallas ugyan apartmantomb, de ha akarom mindenkit elkerulok, etkezes megoldhato sajat fozes, 1-1 ettermezes meg valahogy belefer. A tenger meg nagy, hatha sikerul kikerulni a bajt. Igazabol 4 honapig ugy eltunk, mintha minden egyes ember, minden egyes targy, felulet, termek, aru potencialis virushordozo lenne. Ha itthon ment, ott is mennie kell.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák