Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz ToBeY #55419 üzenetére

    A szulesnel konkretan veres babat mutato, esetleg intim testreszeket tartalmazo kepek, amiket az ujdonsult apuka nagy oromeben kidob fb-ra minden ellenorzes nelkul publicban talan az, ami ennel rosszabb..

    Egyebkent nem tudom, miert nezegetitek a hirfolyamot, ha ez a baj, messenger.com-on intezheto a sima beszelgetes resze, en eleg ritkan nezek ra a fb-ra, csak ha tenyleg kell valamit/valakit keresnem rajta.

    (#55409) emvy
    Nekem a lakasomhoz, panelba ajanlottak a hi-sec-es bejarati ajtokat, mert hiaba van jutub video, hogy konzervnyitoval nyitjak ki ezeket, kis hazankban nem igazan volt ilyenre pelda, csak a zar letoresere es a fesuzesre, de az egyik szintén nagy zajjal jár, meg kivédhető ha felteszel hozzá egy takarórészt, ha egyáltalán kilóg a zárbetétből, a második meg ugye a megfelelő komolyságú zárbetéttel kellően nehézzé tehető.
    [Ja az obiban ajanlottak, mert ugye mostanaban ott dolgozom diakmunka kereteben némi árufeltoltesi feladatkort erintve]

    Innentol pedig dontse el a kedves vasarlo, hogy mit szeretne, ismerosom noverenek a apjuk csinalta a lakasara a bejarati ajtot, harom ember kellett, hogy felvigyek a lepcson, mert nem sajnalta az anyagot es a nagy flex-el is kalandos lehet kinyitni, kulcsot elhagyni szinten nem ajanlott..

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák