Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz lenox #54389 üzenetére

    Hehh. :)
    Idén horvátban nálunk még a társaság többi tagja az osztrigát sem vállalta, ketten rámentünk, mert bármilyen fura, én pl. még nem ettem. A szokásos tengeri cuccok (kagyló, rák, kalmár, tintahal) már rendszeres táplálék ha nyaralunk, a nagykagyló eddig kimaradt. Érdekes volt, üresen vasízű, vajjal vajas vasízű, de amikor borssal, citrommal, vajjal kóstoltuk, az meg isteni volt. Mondjuk elsőre 3 db elég volt, most már simán tolnám befelé. 560 Ft darabja átszámolva, helyszínen tenyésztett példányok. Frissek, de jegeltek, nem nekem kellett bontani őket.
    Mondjuk tavalyhoz képest legalább már néha kagylóra, meg rákra, esetleg halra is rávették magukat, hátha jövőre ők is beosztrigáznak.
    Amúgy japán étkek közül olyan igazi "ínyencséget" nekünk sosem adtak. Minden más amolyan európai szájnak is ehető alapanyagból volt.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák