Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz EQMontoya #45880 üzenetére

    Akkor mondom a megoldást:

    Kiindulva abból, hogy nem-egyirányú utcában ha megfordulok, akkor azonnal (értsd: max. 1-2 méter után) megfordul és menetirányba áll, logikusabb lenne számomra, hogy egyirányúban is irányba álljon, csak épp vastag piros vonallal mutassa az utat, és tegyen ki egy figyelmeztetést egy behajtani tilos táblával, hogy egyirányú utcában haladok fordítva. De lehet, hogy ez csak számomra logikus.
    A heading-et nemtom mi adja meg, de nem lehet hozzávenni a mágnesszenzor adatait? Ami a telefonban benne van? Mert ugye nem egy alkalmazás tudja azt, hogy a térképen megjelöli a pontos helyemet, és az iránytű alapján beáll a nyíl pontosan irányba, ahogy állok. OK, ez gyalogos módban logikusabb, ez tény. És a PNA-ban nem is nagyon van iránytű. De nem ez a lényege, hogy ezek a jelenlegi verziók már a telefon sajátosságait használják ki?
    Illetve útra illesztés van, tehát autós módban gondolom mindig próbálja a pozíció adatok alapján a legközelebbi útra helyezni a jelölőt, de az egyirányúsággal ez nincs összefüggésben.

    Nem azt szeretném, hogy mindig amerre nézek, arra forduljon a nézet - de mondom, szerintem ez is lehetne elvárható akár mondjuk gyalogos módban - hanem hogy ha egy utcában két kitüntetett irány van, akkor a haladási iránynak megfelelő irányt válassza, ne mindenáron azt, amerre egyébként mennem kéne.

    Amúgy érdekes, hogy BMW-t mondtál, és nem Hondát :) Paranoid lennék, azt mondanám gyanús.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák