Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
Tudom nem ide való,de:
"Mióta készülök, hogy elmondjam neked
szerelmem rejtett csillagrendszerét;
egy képben csak talán, s csupán a lényeget.
De nyüzsgő, s áradó vagy bennem, mint a lét
és néha meg olyan, oly biztos és örök,
mint kőben a megkövesült csigaház.
A holdtól cirmos éj mozdul fejem fölött
a zizzenve röppenő kis álmokat vadász.
S még mindig nem tudom elmondani neked,
mit is jelent az nékem, hogyha dolgozom,
óvó tekinteted érzem kezem felett.
Hasonlat mit sem ér. Felötlik s eldobom,
mert annyit érek én, amennyit ér a szó
versemben, s mert ez addig izgat engem,
míg csont marad belőlem s néhány hajcsomó.
Fáradt vagy s én is érzem, hosszú volt a nap,
mit mondjak még? a tárgyak összenéznek
a téged dicsérnek, zeng egy fél cukordarab
az asztalon, és csöppje hull a méznek
s mint szivárvány golyó ragyog a terítőn,
s magától csendül egy üres vizespohár.
Boldog, mert véled él. S talán lesz még időm
hogy elmondjam milyen, mikor jöttödre vár.
Az álom hullongó sötétje meg-megérint,
elszáll, majd visszatér homlokodra,
álmos szemed búcsúzva még felém int,
hajad kibomlik, szétterül lobogva,
s elalszol. Pillád hosszú árnyéka lebben.
Kezed párnámra hull, elalvó nyírfaág,
de benned alszom én is, nem vagyok más világ
s idáig hallom én, hogy változik a sok
rejtelmes, vékony, bölcs vonal
hűs tenyeredben."
Ez szép, ennél szebb talán nincs is.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Meditáció? Párszor én is próbáltam - feküdj le ellazult végtagokkal az ágyadra, szemelj ki egy pontot nagyjából 20 fokos szögben a falon és koncentrálj rá... Ürítsd ki tudatod... Most koncentrálj az ujjad hegyére - érzed, ahogyan elkezd melegedni?
De valamit elcsesztem, mert alfa hullámok helyett omegában találtam magam és akkorát horpasztottam, hogy majd rámszakadt a mennyezet
Bolond: Én is erről beszélek - registry karbantartás... Csákány, markoló, majd újra betonoz
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Bubu79 #21553 üzenetére
Én csak azért cseréltem le nyáron az XP-m, ami több, mint másfél éves volt, mert megmakkant az új alaplaptól... (nForce4 -> NF560)
Aztán jó egy hete megtaláltam a sorozatos fagyások problémáját - a prosti ntune miatt... Elszomorító...Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #21552 üzenetére
Tökjó!
Bubu: Én minden nap elalvás előtt meditálok, /vezetett meditáció, mikor cd-ről hallgatod az utasításokat / és olyan még nem volt, hogy ne aludtam volna el rajta. Ez egyálltalán nem baj, a lényeg, hogy egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba kerülsz. Úgy azért más az ébredés, mint ha elalvás előtt az elmúlt dolgokon rágnád magad. Az agyad úgyis feldolgozza az információkat öntudatlan állapotban, és álom formájában kivetíti a félelmeidet, vágyaidat.
Verus. hát, tagadhatatlanul itt a tavasz!
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
Az Tőled olyan szép. A te gondolataidtól, érzéseidtől. Másnak csak egy fa.
Amilyen gyorsan végeztem a főzéssel és a többivel, a zoknik hihetetlen módon nem passzolnak össze.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #21554 üzenetére
Jah kérem - alaplapot ne nagyon akarjunk meglévő rendszer alatt cserélni
Ijesztő ami kupi most a gépemen van... Talán egyszer nekiállok majd selejtezni, de nem ma... Épp elég dolog van körülöttem, amit rendbe kéne szedni...
Rarri: Nem szeretek rémálmodni - ezért inkább megpróbálom elalvás előtt helyére tenni a dolgokat magamban. Van úgy, hogy nem sikerül. Nem ritkán. Ilyenkor jön a forgolódás, plafon bámulás - esetenként éjszakai autózás...
Ez van - képtelen vagyok normálisan lazítani - túl sok inger ér a környezetemből...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #21560 üzenetére
Addig ezzel nincs is gond, amíg ugyanaz a chipset az alaplapon
-
rarri
senior tag
Nem baj, beraktam egy zacskóba a páratlanokat,remélve hogy egyszer előkerül a hiányzó. Amúgy ezekből szoktunk egy idő után zokniállatkákat készíteni a lányokkal. Tökjó bábokat lehet belőlük készíteni, de kitömve is aranyosak.
1010: azért AZ közben nem meditálok...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Mi zoknicsipeszt használunk, egyszerűen már kész volt mindenki a keresgetéstől.
Véletlen rákattintottam arra hogy privát és közölte velem hogy magamnak nem küldhetek...pedig olyan jó lett volna....
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #21565 üzenetére
" A remény hal meg utoljára " - közhely, de van benne valami
Verus: régen üzemelt a saját privát - időnként jól jött...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Bubu79 #21566 üzenetére
Ha éppen egyedül érzem magam, akkor írhattam volna magamnak egyet-egyet
De jó dolog lenne, jegyzetelhetnék itt is.
rarri: gyerekek mellett mindez oké, de nálunk nincsenek gyerekek és mégis nyoma veszik sokmindennek.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
rarri
senior tag
Szerintem nálunk a zoknicsipesz rövid úton elfogyna. Ahogy a színes ceruzák, grafitok, radírok, faragók, fésük stb.... És az a csúcs, hogy a nagytakarításoknál csak elenyésző mennyiség kerül elő. Hogy a többi hová tűnik!
-
Bubu79
addikt
Igen - a többség jegyzetelésre használta
Sokan nem csak egy helyről fórumoznak, így a Kedvencek/Könyvjelzők nem mindig jöhetnek számításba linkek tárolásánál...
Miért éreznéd egyedül Magad? Itt mindig akad egy jó szó
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #21573 üzenetére
Ki se tedd a csizmád idén Mikuláskor...
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #21576 üzenetére
Yeah!
-
ngabor2
nagyúr
keresnék egy filmet pontosabban nem én, hanem kolléganőm. címe: és a zenekar játszik tovább (1993, szinkronos változat). mindenképp legálisan érdekelne, bár torrentoldalakon se találtam. ha valaki tud segíteni, sikítson.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Janoska26 #21588 üzenetére
Talán még a búgó hangodat sem hallotta - hívd gyorsan fel
bolondember: Fogazni? Egy Sas? Csőrözik maximum
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Bubu79 #21590 üzenetére
Hát ha felhív, felveszem esküszöm.
Olyan Dorottya egérke mintha gyorsítót szedett volna be.. Itt van a terráriuma a monitor mellett. De már szép tiszta, illatos, kitisztítottam a helyét.
Raf: pár év gyakorlatom van benne, még senki sem panaszkodott. Szerintem is jó a harapdálás, és én még a szembekötősdit is szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Hoppá.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest