Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Callisto #41714 üzenetére

    Én vagyok elvakult miközben pont te állítottad, hogy mindenki más vak, aki máshogy látja a dolgokat, mint te. Ok, ahogy mondtam a te dolgod, hogy ennyire elvakult vagy, csak ebben az a szomorú, hogy még hajlandóságot sem mutatsz arra, hogy tiszteletben tartsd a másik véleményét, tipikus 1.0-s elvakult hozzáállás, reméltem, hogy ennél értelmesebb diskurzusra vagy képes, de akkor tényleg hagyjuk a témát.

    A shimmering minden olyan játékban jelen van, ahol nincs normális temporális szűrő, ez egy nagyon zavaró jelenség, amit nem csak én látok, hanem több millió játékos is, arról pedig senki nem tehet rajtad kívül, hogy ezt nem vagy hajlandó észrevenni. Rengeteg videót is lehet találni erről.

    "Arra is rámutatok miért is jobb a natív."
    Na pont erről van szó. Nem vagy hajlandó elismerni és észrevenni a tényeket. Nem vagy hajlandó elismerni, hogy sok játékban egy jó felskálázó jobb képminőséget ad, mint a natív, ezt már rengetegen leírták nagyon sokszor és millió bizonyíték van erre is, csak ki kéne nyitni a szemed. Amint mondtam, semmi baj, ha erre nem vagy hajlandó, csak nem kéne mindenki mást lenézni, aki máshogy látja a dolgokat, mint te.

    Most írhatnék ide konkrét példát, de akármilyen példát írok, hogy ebben és ebben a játékban is nagy mértékű a shimmering, te azt úgy sem fogod látni/észrevenni, mert nem akarod, így nem is hozok példát, mert neked felesleges, tőled már csak személyeskedésre futja.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák