Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Crytek #16849 üzenetére

    Nem kell hozzá sasszem, hogy lásd a különbséget. Elég egyszer kipróbálni, onnantól kezdve a stabil 60 fps szaggatásnak számít. Sokat vitatkoztam már ezen másokkal de gondolom te is. :) Egész egyszerűen számodra fontosabb a minél szebb grafikai megjelenítés, mint az fps viszont az agyadat nem verheted át.

    (#16844) b.: Az NV nem csinál hülyeséget a G-Sync túlárazással. Ez nekik egy plusz bevétel ami bár szép mutatóik vannak biztosan jól jön nekik. Megtehetnék, hogy ingyen adják? Igen, de nincsenek rászorulva, hogy bármiből is engedjenek. Erre megint csak azt mondanám elég megnézni a szériánkénti launch price emelkedéseket. HA az ATI bármikor is véletlenül felvenné velük a versenyt, na akkor bőven ráérnének ingyen adni a G-Syncet. Ez egy varázsnyúl is lehet amit bármikor előhúzhatnak a kalapból.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák