Új hozzászólás Aktív témák

  • xerobyte

    aktív tag

    Egyébként szerencsére az új monitorok már gsync + freesync plecsnivel jönnek egyszerre, az nvidia túlárazott 'saját' vrr modulja végre eltűnik (száműzik az ultimate hdr 1000 térbe, majd kivezetik pár év múlva). Gondoljatok bele, hogy mennyire bizarre, hogy már monitort is a sz@ros VGA-hoz kellett illeszteni pár évig PC felhasználóként! A farok csóválta a kutyát. Ha az ember elvakult zöld, akkor is egyszerű belátni, hogy ez nem jó nekünk.

    Tudom, hogy ez egy szakmai fórum és az itt ténykedő embereknek más a mérce, de az AMD az elmúlt 10 évben is labdába rúgott, csak teljesen elengedték a high-endet. Ami egyébként még mindig csak kevesek kiváltsága, az átlag gémer kívánsága nem a 3090 most sem, de még nem is a 3080, hanem a 3070. Ott kezdődik a mainstream piac és ezt az AMD játszva hozta, csak folyamatosan sikerült befürödniük a marketinggel, a fals ígéreteikkel vagy épp a fölöslegesen felkazánosított fogyasztásokkal.

    Ha tippelnem kellene, akkor most sem a high end miatt dörzsölik a tenyerüket, hanem azért mert mind a 2 nextgen konzolba ők gyártanak. Ha emellett még hoznak valamit a 3080 szintjére (+-5%), akkor röhögve le fogják tojni, hogy az nvidia mit bohóckodik a 3090-el.

Új hozzászólás Aktív témák