Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz hadogabi1 #8092 üzenetére
Az tisztán és szárazon 100.000 Ft haszon. Annyiért, hogy a Lehel útról átkéred a Francia útra.
Nagyon helyes! Respect az Iponnak és természetesen a nagykernek is jár a pacsi! Soha nem szórakoztam még ilyen jól, hogy a sok idiótát, hogy lehúzzák percek alatt, nulla munkával, mert képtelenek várni :-D
(Neem, itt most nem azokról beszélek, akik 330-340 körül vettek 3080-at, mert annyi kb. a rendes hazai ára.)
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Phoenixres
tag
válasz Thomas43 #8104 üzenetére
Béke poraira. Nem éri meg az oc ezeknél.
[ Szerkesztve ]
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
Thomas43
tag
Hát kicsit sem vagyok nyugodt miatta,de remélem garanciában cserélik. (Bár azzal tisztában vagyok,hogy ez időbe fog telni,mert alig lehet őket kapni)
-Thomas43
-
Thomas43
tag
Viszont azt már tudom,hogy ez az új "XOC" biost hanyagolom,elég lesz bőven a gyári 400W TDP limit. (Talán ha majd lesz hozzá vizesblokk)
Hát jó lenne ha elsőbbséget élveznék a garancia miatt és tényleg nem kéne végig várni.
-Thomas43
-
Phoenixres
tag
válasz worxland #8116 üzenetére
Akkor jó lesz neked egy rtx 3070 is azon is lesz jó kis haszonkulcs magyar kereskedőknél, talán kapsz majd 3xxk körül.
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
kevike576
senior tag
kacsaúsztatóból eltűntek a gigák, és gyanítom nem kerültek eladásra
-
ForRedGlory
félisten
EVGA hogy áll garancia ügyileg a vizezéshez? Valószínűleg idővel tennék rá vizet.
-
Mumee
őstag
válasz Phoenixres #8117 üzenetére
3xx-ert inkább már AMD, ha nem lesz ennyire elszállva az ár ott.
-
Zorel
senior tag
válasz ForRedGlory #8121 üzenetére
Engedélyezve van, nem veszik el a garancia! Várhatóan November közepén/végén jön a gyári AIO az FTW3-hoz 240-es radival.
-
Dare2Live
félisten
"Soha nem szórakoztam még ilyen jól, hogy a sok idiótát, hogy lehúzzák percek alatt"
Akit én ismerek és megvette 500Kért nem számít. A te adódból vette. Na ki a lúzer, ki van lehúzva?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Zorel
senior tag
válasz ScomComputer #8125 üzenetére
jól van na...
@clade: Ezt mindenkinek magának kell mérlegelnie. Nekem például túl nagy macera az épített víz, de nyilván hatékonyságban nem tudja egy AIO felvenni vele a versenyt. 2080-ra rendeltem gyári EVGA AIO-t az még 120-es radival jött és közel 50k volt emlékeim szerint. Szóval nem olcsó és erre még lehet drágább is lesz mivel 240-es radival jön.
See below for some updates on 30 Series HYBRID! Will continue to update as more info is available:
HYBRID = 240mm Radiator
Available in XC3, FTW3 versions
Latest update on availability = Mid/Late Nov
Standalone kit will be available
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
-
-
Black_Sheep
tag
Na ki csapott le az egyik TUF-ra az Iponból? Elképesztő ez a csávó.
-
MPowerPH
félisten
válasz Black_Sheep #8135 üzenetére
Gondolom kacsafej, szemelyesen. Egyebkent nem O a hulye, ra mas szavak illenek, amit ide most nem irnek le. Az a nagy marha, aki utana megveszi tole.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Crus
őstag
Csak, hogy értsétek: Azért gondolom idiótának a túlárazott terméket vásárlókat, mert pontosan ők azok, akik előidézik ezt a helyzetet, amin most egy rakás ember kesereg. Ugyanis, ha az eladó azt látja, hogy egy nem is annyira minőségi terméke (Gigabyte VGA) elmegy 100k haszonnal percek alatt, akkor evidens, hogy a következőt is ennyiért vagy többért próbálja meg majd eladni.
A helyes vásárlói magatartás az lett volna, hogy a kb. 330k-ért (+- 10-20k) felpakolt kártyák fogynak el mp-ek alatt, de az ilyen őrült összegekért feltettek már ott rohadnának meg a kereskedőn ahol vannak.
Anno befoglaltam az egyik nagykernél egy 3080 Strix-et, lezártam a rendelést. Majd a nagyker fogta és totálisan egyoldalúan 2 nappal később rába... rápakolt 50 nettót. Mikor kérdeztem őket, hogy ezt így mégis, hogy képzelik, amikor ki van ajánlva egy ügyfélnek a termék, akkor közölték, hogy de hát az euro elment! Erre írtam nekik, hogy az euro emelkedése maximum 20.000 Ft emelkedést indukálhatott volna, így más hazugságot tessenek gyártani. Erre már nyilván nem érkezett válasz.
Egyébként a 2080 Super megjelenésekor is beleszaladtam a nagykerek trógerségébe. 2 hónappal korábban le volt foglalva, írásos megrendeléssel megerősítve, ár visszaigazolva egy 2080 Super Strix. Dettó ezt kezdtek el játszani, mint amit most, hogy egyoldalúan árat módosítottak, sőt amikor beérkezett a termék fogták és eladták másnak a rendelt termékem! De olyan hülyék voltak, hogy elcsesztek valamit a logisztikán, mert végül a cégünk ajtaján kopogtatott a futár, hogy csomagot hozott és benne volt a kártya. Erre felhívtam a nagykert, hogy tudják-e hol a kártyám? Flegmán közölték, hogy sajnos már elkelt és elvitte más, technikai malőr, de már mondták amúgy is, bla-bla.
Erre mondtam nekik, hogy az jó, mert itt a kezemben. Volt vagy 10 mp néma döbbent csend a vonal túloldalán.Nemtom'... az, hogy retkek, az elég jól kifejezi azt amilyenek, vagy túl finoman fogalmaztam?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Throst
kezdő
válasz Black_Sheep #8135 üzenetére
Kacsa! XD
Elképesztő azért az ipon is valszeg vissza vitte 14 napon belül a fehér gigát mert nem ment el. Erre vett egy tufot amit megint vissza visz 14 napon belül mert nem lehet annyira hülye valaki hogy 476ezerért meg veszik tőle. Jó tudom: "Átvehető személyesen vagy postázva és nem kell rá heteket várni!"
Ez azért lassan navolható hiszen nem használt cuccot ad(ott már kell adózni) túlárazva adót pedig nem fizet! -
Phoenixres
tag
Mértem afterburnerrel avengerst. A régi hajóban, rögtön azután hogy hulk megtámadta a lányt, még az erdős rész előtt. Dlss on minden maxon wqhd frame limiter off.
19-10-2020, 15:05:41 avengers.exe benchmark completed, 120290 frames rendered in 877.437 s
Average framerate : 137.0 FPS
Minimum framerate : 83.5 FPS
Maximum framerate : 237.7 FPS
1% low framerate : 93.7 FPS
0.1% low framerate : 48.8 FPS[ Szerkesztve ]
-
Throst
kezdő
válasz MPowerPH #8140 üzenetére
Javítok ennek valami kapcsolata lehet valamelyik iponossal mert a hirdetésében:
"A garancia névre vagy cégre szóló számlával."
Azért van neki azonnal esélye lecsapni a cuccra.
De más is dobott fel ma tufot 445-ért ami még így is olcsóbb mint az ő 476 ezre.
Igaz ennyiért egyik se köszönöm! -
MPowerPH
félisten
O mar elotte is adott el kartyat, 3-4 -et talan. Van pending ordere mas orszagokbol is. Szvsz, hidd el, hogy a NAV utana jar ezeknek.
Nem tudom hogy van ez otthon, de nekem itt eBayen monitorzva vannak az eladasaim, es ha atlepek egy osszeget, onnantol bizony adokoteles leszek. E honapban pl. mar semmit nem adhatok el, mert investigation -t kapnek.sittes79: En nem utazok ilyenben, szoval fogalmam sincs. De Mo.-n azert van sok masnak rosszat akaro, irigy ember, akik tudjak mihez kell nyulni ilyen esetben. Marpedig ez tenyleg bicskanyitogato magatartas, szoval nem csodalnam, ha valaki meglepne. Azert irtam, hogy a tuzzel jatszik a csavo.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #8145 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy csak Mo.-n van ilyen. Nezd meg, UK eBay. Strix 3090, SCAN -bol, £5000 -ert.
Vagy ez, szinten 3090 Strix, ott a szamla, hogy confirmed pre order, tehat meg nincs nala a kartya, sorban all erte, £1710 -et fizetett, es nezd meg, mennyin all a bid. Es persze fogalma sincs, mikor kapja majd kezbe.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Dare2Live
félisten
Az a baj hogy wqhdn is gondok vannak ebben 31-max 35" méretben. A 32"es Samsung G7 volt az egy igéretes darab 32" VA(nagy kontraszt) gyors tökéletes is lehetne de annyira brutál íves, hogy munkára fixen alkalmatlan. Ráadásul 3h utánanézés alapján 10ből 9db vagy flickering hibával küzd vagy backlight bleeddel de inkább mindkettővel.
Amit néztem az a XG438Q de egyrészt 43" ami nagy másrészt 450.000Ft ami sok. Akkor már lehet tényleg 550Kért egy LG CX OLED. De ott meg a baromi drága, baromi nagyon kívül a problémám, hogy napi 8h munkánál amikor mindig minden uott van az OLED be fog égni pár év alatt. És azért ahoz drága.
@maajsz Hidd el nem számít. A még meg se született gyerekének is van már legalább egy lakása.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
VoltanIgor
tag
Ki ez, akiről beszéltek? Megnézném én is a hírdetéseit itt - no nem vásárlás céljából, csak érdekességképp
szerk - ja, sztem megvan
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Dare2Live #8147 üzenetére
Van ra 5 ev garancia, beegesre is. Szoval ezen mar nem aggodnek. En is azt neztem, a 48" -os modellt. Karacsony, boxing day, black friday, tokom tudja, de szerintem befizetek ra en is. Mindent tud, amit egy monitornak tudni kell, csak a megjelenitett kep fenyevekkel szebb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
snecy20
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- BMW topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest