Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papadzso1
tag
válasz kalimist #13837 üzenetére
Már meg is van a probléma oka! Ki kellett kapcsolnom az élsimítást a játékban, és már nem fagy ki. Pedig csak 2XMSAA volt. Nem értem egy ilyen kártyának mi baja van ezzel. Bár én Surround 5760x1080-as felbontásban nyomom. Azért ha valaki tud megoldást írja meg. Nem azért vettem 110E egy karit hogy ne bírja az élsimítást.
-
Scholes9
nagyúr
Hogy kell beállítani a boost órajelet a kártyának? Vagy pontosan mit takar ez?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
ffodi
veterán
válasz MPowerPH #13832 üzenetére
Nem is vettem észre, hogy neked 6+6 pines a tápcsatid. Ebben az esetben a józan ész azt kívánja, hogy azokat is meg kell emelni, hogy kijöjjön a beállított PT.
Scholes9:
Nem kell azt beállítani, az gyári "tartozék". A beállított órajel + boost lesz a valós órajeled terhelés alatt, és ez az órajel attól fog függni, hogy épp milyen meleg a vga, vagy mennyi az aktuális fogyasztás, természetesen a "beállított PT-hez képest".
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
TTomax
félisten
Hát nem mondanám,hogy valami acélosan elég a 980SLI SE3-ban 1440p-re maxon... [link]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, jelenleg MSI GTX 770 karim van annak elég halk hűtése van. szemezek 1 palit GTX 970 karival. jó ennek a kártyának a hűtése? megéri cserélni? GTX970es karik közül ez a féle kb hol helyezkedik el ? (úgy minden tudást egybevéve)
-
KAMELOT
titán
Gyerekek 980Ti mikorra várható már van valami hír?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz fasirTTT #13860 üzenetére
Szia. Sztem halk ennek is a hűtője. Van olyan mint az msi 770 sztem. Általában a custom hűtésűek mind halkak szoktak lenni. De még egy ref hűtős is teljesen ok lehet, mert ezek a karik kb semmit nem melegednek.
Nekem EVGA SC load alatt 28%-os ventivel kb 0 hang, mi közbe 70 fokot nem éri el. Brutál teljesítmény halkan hűvösen. 770-től alsó hangon 35%-kal gyorsabb. Ha kell a +teljesítmény akkor megéri cserélni.<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
MPowerPH
félisten
válasz KAMELOT #13862 üzenetére
Nincs hova sietniuk. AMD meg sehol nincs, csuszik is az egesz release a reszukrol. Ha most kiadnanak egy uj VGA-t, akkor vagy magukkal tolnanak ki, mert csokkenteni kellene a 980-asok arat, avagy raktaron maradna egy rakat, vagy a felhasznalokkal, mert boven $1000 aron felul lenne a ref modell.
mas:
Sikerult a BIOS flash, lathatoan nincs TDP limitem, FC4 alatt mar nekem is vegig kek a PerfCap Reason.
Don't Tread On Me
-
-
MPowerPH
félisten
A majdnem SLI szint kozeleben nem lesz, de meg az 50% teljesitmeny elony sem boritekolhato, ami a specifikaciok alapjan kinez.(mert csak a spec alapjan annyi, valojaban nem fogja megkozeliteni sem) Az alaporajele minden bizonnyal sokkal alacsonyabb lesz. En 25% tobbletet varok maximum, amit valszeg csillagaszati arral fejelnek meg.
Don't Tread On Me
-
Venyera7
senior tag
Régebben volt arról szó,hogy érkezik 980-as kártya 8gb-rammal lesz belöle valami?
[ Szerkesztve ]
-
Venyera7
senior tag
De ott már van!
-
MPowerPH
félisten
válasz Morph76 #13873 üzenetére
Minel tobb VRAM, annal dragabb lesz. 12GB-nek keves haszna van, ellenben a 6GB az mar hasznos lehet. Nalam eleg gyakran van a rendszer VRAM hataron, legalabbis a GPU-Z szerint. FC4 pl. csak 3,6GB-t ker be maximum, ellenben az AC -nel siman 3.9Gb. Bar nem tudom mennyire pontos ez a meres....
Don't Tread On Me
-
Motion_Blur
félisten
Gigabyte GTX 980 WATERFORCE 3-Way SLI
Bőröndben beszarás..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MPowerPH
félisten
-
Anubris
őstag
válasz Motion_Blur #13878 üzenetére
Én ahogy nézem a tesztet az a harmadik kártya sok pluszt már nem ad neki 4K-ban, kíváncsi vagyok ha több lenne a vram milyen fps-eket produkálna.
-
nagyúr
válasz MPowerPH #13881 üzenetére
szerintem abszolút nem felesleges, a játékok többségében még WQHD-ben is 30-50% plusz teljesítményt hoz a 3. versenyző, és a beállítások többnyire nem is a maximumon vannak.
mikrolag szerintem nem lesz feltétlen több 3 kártya esetén, mint 2-nél (nVidia régóta használ "simítást") - engem inkább az input lag érdekelne, amikor a 3 kártya 50 fps-t köhög ki magából..."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
beci43
senior tag
Szerintem a Titan II jön először.A 12GB miatt gondolnám.Ha lesz belőle Ti változat,az inkább 6GB-os lesz.Először úgyis megfejik a gazdagokat,lesz 3-4 kiló egy ilyen kártya,aztán teszik "alsóbb" szegmensbe.
-
keIdor
titán
Asus ROG GTX-980 Matrix Platinum SLI Review, nekem ebből is kéne egy darab, mint a Ti-nél. Rohadt jól néznek ki, legjobb és legszebb hűtés, ami nálam járt az évek alatt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Venyera7
senior tag
Én vettem csak észre,hogy drágábbak lettek a 970-es kártyák? 2 hete 97k ért vettem a wf3-at most meg 110k?pedig akartam venni még egyet ,de így nem fogok!!!
-
Scholes9
nagyúr
válasz Venyera7 #13893 üzenetére
Pontosan. Szerencsére meg én is 97-ért vettem. Másnap már 110 volt...
Off: Nekem mutterom 1 hete jött haza Svájcból. Hétfőn be is váltotta a frankot amit keresett, rá pár napra 300 ezerrel többért bírta volna beváltani...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs