Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Èn meg pont fordítva 970+règi intel
-
bandi0000
nagyúr
Komolyra fordítva a szót, cicergésmentes 970 ért hagyjam az aquát, ipont mert oda sokat visznek vissza? Asszem marad egyenlőre az asus aztán msi aztán kilukasztom a dobhártyám
Xbox One: bandymnc
-
JoolsNOS
veterán
Nálatok nincs gond régebbi játékokkal steamen? Alone in the dark, grid, grid 2, dirt programok, xcom, és most már a euro truck 2 is. Kidob hibával. Választhatok: bezárás, hibakeresés. Ami persze nem talál semmit. Kb a 970 óta vannak. Bár a codemasters játékokkal előtte is volt gond. Most raktam újra wint. Mindenhol legfrissebb driverek.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
M^xx
aktív tag
válasz bandi0000 #8004 üzenetére
Üdv!
Én asus strix-et vettem aqua-ban, bontatlan volt, személyesen vettem át. Direct CU II hűtésem volt eddig is csak ajánlani tudom, nagyon csendes. Bár szerintem a többi márka hűtésének sem okoz gondot halkan lehűteni ezt a GPU-t. Cicergést nem tapasztaltam, pedig megjárattam a kicsikét, videót is készítettem, de sajna a cpu hűtés elnyomja a hangját így nem sok halható belőle.
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
intuicio
aktív tag
szevasztok!
ASUS Strix GeForce GTX 970 OC-m van.. A kérdésem az az lenne, hogy van hozzá egy program (ASUS GPU Tweak)
Ezt a kártyát mennyire lehet tuningolnom?Az alap:
https://p1.picsto.re/vgu0N.pngtuning:
https://p1.picsto.re/tuning.pngGondolom feljebb nem igazán lehet menni vele.. Vagy tévedek?
----------bocsi az osztott képért ---------------
[ Szerkesztve ]
-
intuicio
aktív tag
válasz Sondi1986 #8020 üzenetére
t72killer:
ASUS-hoz ezt a programot kaptam Nem tudom mit szólna egy másikhozSondi1986
és mindezt hol kell megnéznem?
Amúgy szépen feltoltad a proci órajelét is Ebben is tudsz segíteni privibe? Bár nekem
i5 4690K-van,Bocs mindenkitől, vidikari tuningot soha nem csináltam
-
t72killer
titán
válasz intuicio #8021 üzenetére
Viccet félretéve: NVidián belül a tuningprogik csereberélhetők, a legnépszerűbbek az MSI afterburner és az evga precision. Én a precisiont választottam végül, mert kapcsolható vele az evga OC-scanner, ami a vram hibákat nézi adott tuningnál.
Apropó, tegnap megvolt az első nvidiás gépösszeomlásom: egy anaglif jpg-t próbáltam betallózni a 3D vision photo viewerbe és már bootolt is újra a gép
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
intuicio
aktív tag
válasz t72killer #8023 üzenetére
Bocs a tudatlanságom/bénázásomért, de ezt honnan lehet letölteni? mert majdnem mindegyik a hivatalos evga honlapra dob fel, de ott be kell regisztrálni, adatokat megadni. én ezt a lépést kihagynám.
Beszerezhető máshonnan?bandi0000
Kivannak maxolva a potik, és láthatod a max értéket.. feljebb már nem tudom "tekerni"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mennyire baj az ha a kártya vége (nem a kimeneti rögzített rész) nem pont egyenes hanem kicsit lefelé hajlik a súlya miatt ?
Próbáltam rögzíteni a tápkábellel, de még így sem teljesen egyenes mert a kártya annyira nehéz hogy lehúzza.Egyébként az, hogy gyakorlatilag minden gyártónál jelentkezik a Coil whine nem lehet, hogy valamilyen GPU-val kapcsolatos hiba ? Pl. régebbi tápoknál ha a CPU C6 mód be volt kapcsolva akkor csinált ilyen zizegő hangot a gép.
-
bandi0000
nagyúr
válasz rayman2006 #8036 üzenetére
asus, hátha lesz olyan szerencsém mint Erdeinek
Xbox One: bandymnc
-
Mate
nagyúr
válasz #85552128 #8033 üzenetére
VGA weight lifter illetve vga holder néven találtam meg őket.
Viszont nem találom az oldalt, ahol linkeltek boltokat. Most csak tartozékként találtam meg őket.
Ezt pl. CM házhoz adják:
Ezt pedig amd kártyához. Én erre gondoltam, ezt 100%, hogy lehet külön kapni.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
Mostanában minden játék alatt a jobb alsó sarokban van egy kőr alakú valami?Ez mi lehet?Far cry 4,új COD mindig ott van.Valami monitorozó amit én kapcsoltam be csak nem tudom használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest