Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Nem akarják oda adni olcsóbban, lehet rendelek még egyet és amelyik jobb az marad. Ők akarták.
A boltot is megértem. Lehet tegnap annyi volt a nagyker ára, ma ennyi.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
westlake
félisten
válasz hszilard666 #14205 üzenetére
Azzal valószínűleg nincs. Viszont én biztos vagyok benne, hogy a MATRIX SLI is ugyanúgy teljesít mint bámelyik másik 780 Ti rendszer. Tévednék? Ha nem értitek mire gondolok, inkább ne is menjünk bele.
Ez számomra ugyanannyi "értelemmel" bír, mint hogy h1mpi futtatni fog egy-két tesztet, ha hazaért (remélem jól rémlik mit írt). Bár elképzelhető, hogy kiderűl, a MATRIX 780 Ti valójában egy 295X2 teljesítményével bír. Én mondjuk arra tippelek, hogy "csak" egy 780 Ti teljesítményét fogja hozni.
Igen, jól látod, jelenleg rettentően cinikus vagyok.[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
hszilard666
veterán
-
HSM
félisten
válasz SzlobiG #14165 üzenetére
Azért ott közelsincs ekkora árrés (itthon), igaz, a sebességeik is közelebb vannak. No, meg ott azért általában jobb csipek is vannak az X-eseken, kevésbé torkosak tuningolva, ami máris indokol némi felárat. Bár én is amúgy inkább egy erősebb simára szavazok ár/értékben.
(#14185) Devid_81: +40GBP-t oda-vissza röhögve megér a Ti, jól döntöttél.
Azt meg kell hagyni, a Giga 290 nálam is bitang módon megindul, már ha csak 1100/1400-ra húzom a gyár 947/1250-ről, de sokra nem megyek vele, mert a fogyasztás is elrepül, a WF3 hűtés meg csirke 200-250W-okhoz.A tesztekkel amúgy vigyázz, van ami Radeon-oknak fekszik jobban, van ami a GeForce-oknak.
(#14195) beci43: Szerintem a nagyker rakosgatja az árat, nem ők...
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Nem akarják elengedni a 9K-t, de átveszem így is, szerintem így korrekt. Más tészta, ha nem jó a 8 napos visszatérítés
Fully electric lifestyle!
-
kasa85
őstag
Üdv kolegák Giga 3 ventis 8 8 csatlakozású szörnyel érkeztem.A volt GTX670 között 50% a difi megérte bár ár érték arányban nem,de remélem nem veszít értékéből.
Ime a tesztek.Az elején szerelnem kellett,mert a venti alatt a vezetéket hülyén helyezték el emiatt a venti neki csapódott,és kerregett nagyon be trottyantottam,hogy gari lesz,de hála az alap tapasztalatnak megoldottam.
Ez a kártya.
Ez a eredmény.
GPU 100MHz enged
Memória 400MHz et.
Kérdés lehet feszelni a kártyát,és mivel,és mennyi a biztonságos határ?[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kasa85
őstag
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
Srácok tudnátok segíteni,és véleményezi milyen a kártya
-
Zorel
senior tag
válasz Tirexi #14217 üzenetére
Eddig ennyit:
Watch dogs SLi profile
3840x2160 resolution with SLI now on the U28D590D and selected UHDA monitors
SLI and multi-GPU configurations support single tile monitorsDe még ez nem végleges:
"The final release notes are still pending though. We will update this post later."(#14220) kasa85: Grat a kártyához! Az eredmények teljesen rendben vannak.
Futtass egy új 3DMarkot is.[ Szerkesztve ]
-
Alice90
aktív tag
a kérdésem az lenne hogy ha eléri a 85 fokot a kártya akkor úgye csökken a videókártya mhze de ez akadást is okoz a játékba? vagyis beakadást?
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
keIdor
titán
válasz #Morcosmedve #14223 üzenetére
Siman olvashatjak a topikot, ti meg itt irkaljatok, ha nem megy jol tuningban, akkor megy vissza.
Azert akarki akarmit mond, ez a 8 napon belul elallhatsz torveny is kibaszas a boltosokkal... Meghozza jo nagy.
Meg azzal is, aki garibol azt kapja, amit a masik mar kikezdett...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HSM
félisten
válasz keIdor #14228 üzenetére
Szerintem meg oltári nagy gerinctelenség ezt a törvényt kihasználva próba után visszacsomagolt kártyát visszavinni 8 napon belül. Ugyanis ez a törvény arra van, hogy ha nem tetszik, vagy nem felel meg, akkor visszavihesd, hiszen nem volt lehetőséged a boltban megfelelően tájékozódni. De a vak is látja, hogy az ilyen "kipróbált" hardvereknél ilyesmiről szó sincs... Azt a "rendes"bolti vásárlásnál sem próbálják neked gépbe bele, nemhogy tuningot néznének neked.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Én meg a VGA gyártó helyében egyszerűen letiltanám a tuningot. Nem tudnál semmit sem emelni és kész.
Ha nagyobb teljesítmény kell akkor vesz magának az ember még 1 olyan VGA-t azt jóccakát.
Aztán megszűnne végre ez a szüntelen esztelen 3D Mark-ra ratyizás.A legdurvább az olyan hirdetés ahol úgy árulja a kártyát, hogy szuper tuningos... Honnan tudja, hogy az nálad is hozza majd azt a teljesítményt egy másik hardver környezetben?
Vagy ha nálam mondjuk alapból melegebb van a szobában akkor aztán sokat érek vele amikor idő előtt eléri a limitet a hőfok.A 8 napos visszavásárlást is szigorítanám nem lehetne csak úgy ukmukkfukk visszavinni főleg akkor ha a bolt úgy rendeli, hogy fizet érte a külső beszállítónak. Az egy 400k-s VGA-n mekkora bukta már.
-
HSM
félisten
válasz keIdor #14230 üzenetére
A finomkodáson én már túlvagyok ezzel a témával. Ha finoman írod, nem mindig esik le az embereknek.
(#14231) Tirexi: Nem a tuninggal van a baj, hanem hogy boldog-boldogtalan, hozzánemértő is tuningol. Idejön a fórumra, és 10 perc gyorstalpaló után már tuningol, amikor lövése sincs arról, egyáltalán mit jelent, hogy frekvencia, vagy mi köze va ennek a Mhz-hez, csak rakosgatja a csúszkákat ész nélkül, hiszen az ingyen sebesség. Emlékszem, milyen kevesen használták az Afterburner Unofficial OC módját régen, amikor még egy TXT-be kellett szerkeszteni egy sort, hogy menjen, már az kifogott az önjelölt tunngerek 90%-án. Szerintem ennyi elég lenne, mondjuk ha egy kis informatikai fejtörőt kéne a tuning előtt megoldani, de tényleg csak valami halál primitívet.
A 8 napos visszavásárlás jogát annyira kéne korlátozni, hogy drága informatikai termékeknél bontatlan kelljen legyen. Kész is. Ott nincs olyan, mint egy ingnél, hogy ki kell bontani, megnézni jól áll-e.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
Van off topik, ezekkel a vásárlói- garanciális dolgokkal fáradjatok át oda!
-
kasa85
őstag
-
Fail3D!
addikt
válasz hszilard666 #14242 üzenetére
Ilyen jarulekos dolgokkal mar nem akartam foglalkozni De igen.. ha nem vizezve van, legkondis szobaban.. egy 780ti kisebb tuninggal mar eleg jol megkozelitheti az sli t ami lehet nem tudna ugy boostolni es akkor mar lehet lenne 30% tobblet Ha meg fullhdra van hasznalva akkor az sli haszna megint megkerdpjelezheto Az a bajom nagyobb felbontasban nincs tapasztalatom, de a 780 az elso kartya amit nem igazan tuningoltam meg A titant is csak egyszer kivancsisagbol
-
-
Fail3D!
addikt
válasz WaterWawe #14244 üzenetére
A profi szint mar mas kerdes... de ott egy 580 is boven eleg szerintem annyira leveszik a graf beallitasokat, hogy 120 fps bf4 ben megvan sok kartyaval szerintem. 560ti vel mediumon 100 korul voltam atlagban kb. Amugy nagyon jo elmeny 120hz moncsin tolni, bar most a 60 rol 72 re felhuzas is kicsit masnak tunik Szoval van letjogosultsaga ennek, csak ne tn panellal kelljen szenvedni
-
daveoff
veterán
Tudna valaki segíteni, hogy megértsem az NV-nél ezt a boost dolgot? Miért van az, hogy az alábbi beállításnál anti-boostol a kártya a teszt végére. 3 kört futtattam egymás után, a 3. kör lett a benchmark, és akkor reseteltem a HWinfot, az első körben még végig 1202MHz-en tekert a kártya, viszont a végére, a 3. körben már végig egy órajel lépcsőt visszavett a GPU. A hőmérséklet alapján még messze vagyok a thermal throttling határától, azt mondtátok 83°C-nál vesz vissza. Miért csinálja ezt, mit csinálok rosszul? Ha felrakok a kártyára egy skynet biost, azzal mit érek el, érdemes cserélni a gyári biost?
(#14249) MrM94: De nekem csak 74°C.....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest