Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz ScomComputer #77800 üzenetére
Imádom ezt a számot.
-
nagyúr
AMD accelerates 7nm process adoption
Lesz kártya a Div2 alá.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ÁdiBá
veterán
Arra jutottam, hogy mikor nem játszok a gépen illetve nem dolgozom és csak torrentezni hagyom a nap 24 órájában, akkor is óránként 225-205 W közötti teljestiményt zabál.
Azt felszorozva havi szinten, elég durva villanyszámlát generál napjaink PC-je.
Játékról még ne is beszéljek, csak torrentezésről.
Arra gondoltam, hogy lehet jobban járnék ha laptopra biznám, vagy itthoni kisebb PC-re a torrentezést.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #77803 üzenetére
Zennel kezdik magukat megszedni szerencsere,lassan penzuk is lenne mar egy jobb VGA-ra, de Lisa Su allitasa szerint nem nagyon lesz nagy lepes az RTG-nel 2020-ig (ha jol remlik 2020 volt).Valoszinuleg meg varni kell a nagy bummra, ha lesz meg valaha toluk olyan.
Ez persze nem jelenti azt, hogy a 7nm-ert ne lovagolnak meg, a Vega 7nm-en, kicsit kikalapalva mar tudna azert valamit villantani.
Ahogy nezem az ujabb jatekokban a Veganak itt ott van 10% elonye az 1080-hoz kepest.
Ha egy kicsit sikerulne nekik birizgalni ezen + 7nm altal a kisebb fogyasztas, akar meg jo is lehetne valamire a Vega.
Csak felejtsek el a HBM sz@rakodast asztali fronton, ertelmetlen penzverde....
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
NVIDIA RTX 2080 Ti 3DMark Score Allegedly Leaks, 35% Faster vs 1080 Ti
Most ehhez is majd varni kell a csoda drivert akkor?
Ezmijez ugy oszinten?!...
-
Habugi
addikt
válasz Devid_81 #77815 üzenetére
"Ezmijez ugy oszinten?!"
Az x+1 edik semmitérő, infó nélküli leak, aminek jelentőséget tulajdonítanak olyanok akiknek éppen nincs jobb dolga.
Megvárjuk a megjelenést, drivert, ismerjük majd az órajeleket, hivatalos tesztek és majd utána minden más kb.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #77815 üzenetére
35%,pontosan amit vártam,lesz ahol lesz 50is,meg lesz ahol csak 20.Ennél több nem várható,hiszen másfelé gyúrták a gput.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
válasz Habugi #77816 üzenetére
Nem csak a wccftech-en mennek ezek es hasonlo eredmenyek.
Raytracing, DLSS stb stb, ezekkel rug majd csak labdaba, ezt mar eddig is tudtuk.Szerk: szvsz ettol sokkal tobbet nem hoznak ki belole mar, majd csak akkor amikor a jatekokba vegre belerakjak az extra feature-oket amikre most az nVidia gyur
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz stratova #77817 üzenetére
Tutira valami nem kerek most meg.
Nyilvan ez egy leak, semmi biztos alap.
Gyanitom majd tenyleg kell a csoda driver, es egyeb enyhito korulmeny, hogy javuljon a teljesitmeny.(#77818) TTomax Gondolom keves igazsag alapja van ennek a videonak, de ez is kb olyasmit hoz le, mint amire Te is tippelsz teljesitmenyben.
Ha jol emlekszem mar volt linkelve a video ide korabban, szoval bocs ha duplazok....
-
Habugi
addikt
válasz Devid_81 #77819 üzenetére
_Meglátjuk_
Már olyan maszlagot is olvastam valahol hogy brutál jól bírják az OC-t, ~2500Mhz és hogy ez a méregfoguk a Pacalokkal szemben.., a lényeg h 20.-a környékéig nem tudhatjuk és próbálok nem felülni semmire.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Devid_81
félisten
válasz Habugi #77821 üzenetére
Ugy legyen, tuningban is menjenek jol.
Mert az ar amit kernek ertuk az elegge fajo pontja most meg, de ha tudna annyit mint 2db 1080 Ti (oke tudom sokat akarok), akkor sokan azt mondanak ra, hogy hat, oke, legalabb gyors ha mar draga.Szept 14.en van vege az NDA-nak a videocardz (WhyCry) szerint, akkor jonnek majd a tesztek.
Meg ket het, aztan mint ahogy Te is irtad, _Meglatjuk_...
-
TTomax
félisten
válasz Devid_81 #77820 üzenetére
Na tőlem aztán az összes RTX ott maradhat a polcokon.Én eböl most kimaradok,ugy ahogy az AMD ámokfutását,úgy az nVidiét se szívesen finanszíroznám.Teljesen hidegen hagy a gameworksre hajazó raytracingjük,egyedül az uj fajta AA keltette fel az érdeklődésem,de az is csak akkor ha az minden játékban megy.
Tuninga sem sokat adnék,mert akkor meg a fogyasztás lesz az egekben,ami extra hűtést igényel...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
Megnézendő. [link]
Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a Turing.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Azért az, hogy a fa, a téglák, minden csillog, kicsit sem valósághű, főleg nem a második világháború alatti Rotterdamban...[link]
Remélhetőleg javítják, bár én sem fogok RT-t használni. Nem a kártya (hiánya) miatt, a felbontás miatt.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
Na... gyári FTW3 Hybrid-em már nem lesz... nem meglepő módon elvitték az utolsót amit lehetett itthoni boltban venni... bár azért beállítottam egy értesítőt háta még lesz.
Külön móka, hogy Európában nincs FTW3 kártyához hibridesítő szett csak a sima.
Szóval az RTX kártyák megjelenése után az alábbi lesz a menü részemről:
- vagy RTX 2080... és később valami AIO rá
- vagy ha nem hozza azt ami elvárható lenne akkor egy 3 ventis EVGA 1080 Ti FTW3 itthonról + a hibridesítő szett... USA-ból... mert csak ott találtam[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
bombibmw
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz Puma K #77834 üzenetére
Itt kinn (UK) millio EVGA Ti van elado, FTW3-at beleertve.
A legtobb Januari vasarlas, szamlaja veletlenul nincs meg, doboza sem, de garis az EVGA-hoz.
Iszonyatosan sok lett befogva banyaszni beloluk.
De talaltam mar olyan eladot is akinek 4 hybrid-je van elado, pedig azok nem voltak olcsok, foleg nem arra, hogy szaros banyapenzt csinaljanak...
Vagy a legjobb a 10 db Zotac AMP Extreme...Ezek az emberek mekkora penzeket toltak be, csak, hogy bealljanak kicsit a sorba?!
...
-
keIdor
titán
BF5 béta már letölthető és elindítható, csak az online részére kell várni holnapig.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
strange brigade-ot látott valaki olcsón?
-
ScomComputer
veterán
BF5 beta nálam már működik....
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #77845 üzenetére
Ja,eléred a menüt...
-
ScomComputer
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #77848 üzenetére
BF V után remélem ez se fogja hozni a számokat, nekem egy jó darabig ez is kimarad.
-
nagyúr
Nekem van egy érzésem hogy bukta lesz...
De persze ne legyen igazam, kár lenne a BioWare-ért.
Mondjuk az EA-t meg tökön lőném szívesen, hogy ilyen multis izét csináltattak velük.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest